Arkadaşlar ben bugün 10 oldu adet olalı spiral taktıktan sonra adetim 9 10 gün sürmeye başladı Neyse ben 9.cu gün sahurumu yapıp banyo yaptim dün öğlen hafif sarımsı leke gördüm peçete de orucum bozuldu diye düşünüyorm ve daha sonra da hiç bişey görmedim lekelenme fln yoktu .o günün akşamı yani dün gece afedersiniz ilişki oldu ve ilişkiden sonra tekrar kanama başladı yoğun değil ama lekelenmem var bugün 10 .cu günüm acaba böyle lekelenme olmasına rağmen yarın oruç tutabilirmiyim🤔

Bir diğer sorum da o ilişkiden sonra kanamanın başlaması beni çok korkuttu acaba spiralim kaymışmıdır😬

Lutfen bilgisi olan varsa yazsın☺😇

Etipetito merhabalar bildiğim kadarıyla 10 günden sonrası oruçta tutabilirsiniz namazda kılabilirsiniz. 10 gün sonrası kusur sayılıyor. Spiral düzensizlik yapıyor bi kaç ay sanırım

@“Hayirlisibegulum”#p616585benim ki düzenli bir düzensizlik oldu galiba ya 🤭
      Orucumu tutabilirim yani öyle mi 😊

Etipetito bunu bilmiyorum doktoruna danış istersen spiral düzensizlik yapıyor diye biliyorum

Eskobar evet yapıyor canım ilişkiden sonra lekelenme fln yapiyo diyorlar am benim ki 4 ay oldu takalı ilk kez lekelenme yapıyor ilişkiden sonra

Etipetito korkarım ben ilişki sonrası lekelenmeden yaa kaydı mı düştü mü diye

OxyGenn benim ki bisey yoktu ilişki oldu bittikten sonra çok yoğun olmasa da kanama oldu 😔

Eşim bayramdan dolayı işi bayağı yoğun hastaneye gidemem bu ara ya

Etipetito Spiral takıldıktan sonra ilk aylar çok kanama oluyor adet düzensizleşiyor. Ara ara kanamalar olabiliyor. Bence normal.