Etipetito @“Hayirlisibegulum”#p616585benim ki düzenli bir düzensizlik oldu galiba ya 🤭 Orucumu tutabilirim yani öyle mi 😊
Etipetito Eskobar evet yapıyor canım ilişkiden sonra lekelenme fln yapiyo diyorlar am benim ki 4 ay oldu takalı ilk kez lekelenme yapıyor ilişkiden sonra
birolumcicegi Etipetito Spiral takıldıktan sonra ilk aylar çok kanama oluyor adet düzensizleşiyor. Ara ara kanamalar olabiliyor. Bence normal.
Etipetito birolumcicegi 4 ay oldu takalı ilk kez ilişkiden sonra kanama oldu bende Bide bende tek düzensizliği adetimin 7 değil de 10 gün sürmesi oldu🤔
birolumcicegi Etipetito O da normal. Ben yazın taktırdım. Normalde 6-7 gğn oluyordu şimdi 3-4 gün azar azar oluyorum. Ama ilk aylarda 10 gün sürüyordu benimki de. Eğer aşırı oluyorsa kanama doktorunuza görünün yine de kaymış olma ihtimali olabilir.
ZRaporu Etipetito 10 günden sonrası özür bu nedenle tamamen temiz akıntı görmeden namaz veya oruç tutulmuyor diye biliyorum. 10 günden sonra hala devam ederse akıntı oruç tutabilir, namaz kılabilirsiniz.