• +18
  • Zevki şehvet

Kızlaaar kocişleriniz en çok hangi pozisyonu seviyor veya en çok zevk verici nedir yeni evliyim biraz bilgi edineyim?
Siz kadınlar en çok hangi bölgeniz de zevk alıonuz
Fikir alışverişi yapalım hadi

Eskobar ya dedm en çok kullandığınız ne felan deneyip deil de direk damardan girmke istiodm 😂

Eskobar haklısın ondan dedim katılıyorum sana yani kişiye göre değişir elbet bu tarz şeyler 👊🏼💪🏼

Benprenseess hayvanların bile ortak noktası bu ama bu demek olmuyor ki illa konusarak ogrenelim yada okuluna gidelim. Erkekler de burda sizinle ilgili seyleri söylese yada sizin üzerinizden yaptığınızı anlatsa hos karsılamazsınız.kimse kursunu almıyor burdakiler de sende kendi bedeninden o anki duyguyla öğreniyorlar. bana taktik verin yada pozisyon söyleyin yapıyım diye bisey yok bu aranızdaki çekimle duyguyla olan bisey .kimse ders almıyor .dolasıyla bende bu postları anlamıyorum yanlıs anlama düşüncemi söylüyorum sadece.

Benprenseess size uygun pozisyon bana uymaz bana uyan posizyon size uymaz. Yani herkesim bedeni farklı sonuçta bunu düşünmek bu kadar zor olmasa gerek. Kafanızda başkaları ne gibi pozisyonlarda zevk alıyor diye düşüneceğinize, eşinizle kendiniz pozisyon deneyin.

Sana pozisyon öneriyorum
      1.büyük oğlanı uyutuyorum
      2.ortancı oğlanı uyutuyorum
      3.uzun uğraşlar sonucu en küçük kızı uyutuyorum

1. Ve sabahlara kadar süren pozisyon karnımdaki mercimeğin mide bulantısı saat gece 4 de de vur kafayı yat uyuyabilirsem mide bulantısından sonrası zaten bulutlardayım leyla gibi uykusuzluktan 😂😂😂😂😂

Benprenseess canım kimse taktik veremez sana çnkü bunun taktiği yok ha ona nasıl unutulmaz bi gece yaşatırım diyorsan Esra ezmeci kitaplarını oku gerisi senin cazibene bakar 😌

• [silindi]

Ruzgarin_kadini oy kaç yaşındasın gııı 4. Maşallahhhhh 💐