bitterdelisi24 ama bittercim yaaa başlık için geldim meğerse senin itirafınmış bende kirli çamaşırlarımızı dökme postu sandıydım yaaa 🤣🤣🤣🤣neyse şu tuzlu su muhabbeti işe yarıyor mu yaramıyor mu haber ver bari bizde faydalanalım 🤣🤣🤣

Boncukkk tabiiiki de alakası olabilir mi sizce 🤭 aman dikkat Allah sınar bile medeti tuzdan aramayın dinen tıbben olmayan bir şey.

bitterdelisi24 ya bende yapmıştım geçen yaz eşimle tartışmıştık ve çok uzatmıştık mevzuyu akşamına hastalandım yatış yapıldı eşim başımdan ayrılmadı ve biz barıştık yaşadıklarım birazda stres kaynaklı olduğu için içten içe kendini şuçladı 🥲dolaylı yoldan tuzlu su bizi birbirimize itti 😂😂aklıma geldikçe gülüyorum tuzlu su beni hastanelik etti diye 🤣

bitterdelisi24 evrenden dişilimizi geri vermesini istiyoruz kız ayin sayılmaz😂 dişil enerjimi bana ver beni dişil yap gibi şeyler de söyleniyor mu 😆

bitterdelisi24 ben yapmstm ama bu bikerelik değil haftalık düzenli yapılması gereken birşey o zaman etkisi göxle görülğyor. Sacma diyip gecmemrk gerek cünkü bilimsel açıklaması var dediğinz gibi. Sizdeki negatif enerjiyi alıyor iyi geliyor siz kendinizi daha hissediyorsnz siz kendinizi daha iyi hissedince otomatikman eşinize yansıyo oda farkediyo

sessizol nazar boncuğunun bi bilimsel açıklaması varmı yok ama inanan inanıyor öyle yani

bitterdelisi24 ayyyy yinemi tuzlu su 🤣🤣🤣 banada kuzenim her hafta düzenli hatirlatiyor tuzlu su yap çocuğun çabuk olsun diye hey allaammmm ya diyorum😶 gönderdiği yazıyı bile okumadım nedir bilmem ilk başlar kızıyodum baktım anlamiyo he yapıyorum diyorum ne diyim😆

sessizol aa neden ayrıca bilimsel olarak bile açıklaması varmış demekki işe yarayan var

Kaç tane post açıldı doğru anlayıp ,yorumlaysn bir tane bayan vardı ismini unuttum,arkadaşlar limon,sirke,tuz (özellikle kaya tuzu)ortamdaki kötü enerjiyi temizleme özelliği var.Tuz dediğiniz şeyin sadece yemekte kullanıldığını düşünen arkadaşlara söylüyorum,Esra ezmeci bu olayı kişinin kendi üzerinde denemesini istemiş olay bu ,amaç kişinin üzerindeki negatif enerjiyi atmak için kullanmış işe yarar yaramaz ,her insanın enerji boyutunun farklı olduğunu bilen bir kişi onda yaradı ben de niye bu şekilde oldu demez,evren enerjidir siz de bu enerjinin parçalarısınız,kocam köpeğim olsun her dediğimi yapsın böyle bir şey değil bu olay,kadın kitabının ekmeğini yiyor bilinçli okuyucu zaten bunu anlar…Açın enerji nedir ordan başlayın okumaya…