Cleopatra şey gibi bu beyaz tv de soru cevap varya bi program :)) ya gercekten bazı kadınlar o kadar çaresiz ki .. ben yapanları cok kınadım 🙈 ama demekki insanlar bırsekılde bırseylerden medet umuyor ne bilim sende kınama sus 😂😂😂
İtiraf …..
Buzlulimonatam mafet onu 😂😂 ya ben normal tuzla yaptım Kaya tuzuyla olcakmıs 🙈😂 benimki iptal :))
sosyolog1kadin ciddi misin neden uyumadı ki bebiş diş mi çıkarıyor
ipeksi o kadar Fransız kalman 👏😂 neyse bak ogrenmıs oldun :)
Sexy_lady sende mi brutus 😂ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum 🙄😂😂 sen Herturlu halledersin :)) kIz yanlıs yapmısım zaten ya :)
bitterdelisi24 hahaa bugün hemen denemeliyim bakalım ne olucak 😎🥰
Olivetti asla yani üç gün mesela asla 😂😂 iki günde olabilir :))) aynı evin içinde daha uzun süre küs kalamam heralde:) bide işe yarar mı diye merak ettim 😂 enerji menerji falan 😂yanlış yapmışım be zaten aman 🤦🏽♀️ 🥲😂
Yasak_elma saçıma sürmedim ya 😂enerjı verdıgıne inanıyorum ama diğer türlü işe yarar mı bilmıyorum bende merak işte :)
bitterdelisi24 aslında uyudu 10 11 gibi benim uyku tutmadı sahur namaz derken saati 5 ettim benim oğlumda gece çok kalkmaz hatta gece hiç uyanmadı sabahta 9 da kalktı uyanmaya 2 3 saat kala mızmızlanmaya başlar kalkıp emer tam dalar çekerim kendimi geri yapışır artık göğüsüm sızlar emmesinden🥴aynen kuzum üstte 2 azı dişi çıktı alttaki azı dişleri de baya bir şiş yavrumun ❤️😔
Orange-woman kıyamam UZuntuden mi oldu cidden eşinde dayagı haketmiş daya tuzlu suyu ona 😂😂 belkıde bır sekılde bırbırnıze cekti sizi dedıgın gibi
TombulHatun hahah herkes bi yandan merak edıyor sizde itiraf edin :)) dün gece yaptım bugun belli olur 😂😂😂
Ariel hahaha 😂😂😂❤️❤️ Ommm ommmm ohommmmm😂 ciddi bir iş yapıyoruz şurda aman 😂
sessizol her hafta mı 🤷🏼♀️😂 bi kere yapsak yetmez miydi :) normal tuzla mı yapıyorsun peki :)ben normal tuzla yaptım ya
bitterdelisi24 benim arkadaşım yaptım duştan çıktım hemen birlikte olmak istedi kocam demişti 😂 sanırım onunki tuzdan değil duştan 😂😂
Eskobar Buda guzel bi bakıs acısı 😂😂🙈 direk tuzu yalatalım bence ozaman 😂
TombulHatun bu ne hız 😂😂 ahahah acele acele gözümde canlandı tobe estttttt😂😂😂😂
sosyolog1kadin işte uyku bir kaçtı mı bende kargo geldi ona uyandım uyuyamıyorum halbukı gece geç yattım :) kac aylık emiyor ? Dişlerı kaşınıyor ya bide bastırır şimdi daha cok acıyo ozaman :)
bitterdelisi24 Kaya tuzu yoksa yemek tuzuyla yapıyorlar zaten😂
Goat bende mi brutus 😂😂 kız enerjı verıyormus cınsel açıdan onu unut ama belkı enerjını yüksek tutar denemekten ne çıkar :)