Cleopatra şey gibi bu beyaz tv de soru cevap varya bi program :)) ya gercekten bazı kadınlar o kadar çaresiz ki .. ben yapanları cok kınadım 🙈 ama demekki insanlar bırsekılde bırseylerden medet umuyor ne bilim sende kınama sus 😂😂😂

Sexy_lady sende mi brutus 😂ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum 🙄😂😂 sen Herturlu halledersin :)) kIz yanlıs yapmısım zaten ya :)

Olivetti asla yani üç gün mesela asla 😂😂 iki günde olabilir :))) aynı evin içinde daha uzun süre küs kalamam heralde:) bide işe yarar mı diye merak ettim 😂 enerji menerji falan 😂yanlış yapmışım be zaten aman 🤦🏽‍♀️ 🥲😂

bitterdelisi24 aslında uyudu 10 11 gibi benim uyku tutmadı sahur namaz derken saati 5 ettim benim oğlumda gece çok kalkmaz hatta gece hiç uyanmadı sabahta 9 da kalktı uyanmaya 2 3 saat kala mızmızlanmaya başlar kalkıp emer tam dalar çekerim kendimi geri yapışır artık göğüsüm sızlar emmesinden🥴aynen kuzum üstte 2 azı dişi çıktı alttaki azı dişleri de baya bir şiş yavrumun ❤️😔

Ariel hahaha 😂😂😂❤️❤️ Ommm ommmm ohommmmm😂 ciddi bir iş yapıyoruz şurda aman 😂

sessizol her hafta mı 🤷🏼‍♀️😂 bi kere yapsak yetmez miydi :) normal tuzla mı yapıyorsun peki :)ben normal tuzla yaptım ya

sosyolog1kadin işte uyku bir kaçtı mı bende kargo geldi ona uyandım uyuyamıyorum halbukı gece geç yattım :) kac aylık emiyor ? Dişlerı kaşınıyor ya bide bastırır şimdi daha cok acıyo ozaman :)

Goat bende mi brutus 😂😂 kız enerjı verıyormus cınsel açıdan onu unut ama belkı enerjını yüksek tutar denemekten ne çıkar :)

• Goat bunu yanıtladı.
            • Goat bunu beğendi.