Yasak_elma vlla biz sadece halamlar falan tuzu çok yedigimizde azittirir falan diye sakasi geciyo bide koyunlarin ciflesme zamani veriliyo bu kadarlik bilgim var
İtiraf …..
Eskobar ates olmayan yerden duman çıkmaz :)
TombulHatun bu kucuk ayrıntı beni üzdü :) neyse sen yap tamam mı vekilim sensin 😂
bitterdelisi24 ahahaha o da doğru 🤣 kız aman diyim yanlış yaptın diye ters bişi olmasın 🤣🤣🤣
bitterdelisi24 tuz olmayan yerden sex çıkmaz😂😂😂😂😂
bitterdelisi24 sağlıklı olsunda herşey gelip geçiyor ☺️
Eskobar demekki bu ritüelde oradan geliyor amac kocayı azıttırmak zaten😉😉😂
bitterdelisi24 denemeye devam et işe yararsa banada haber verde bende yapayım😉
bitterdelisi24 tamam organik erzincan kayatuzu kesin etki edecek bak 😂😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 hahahahah çok tatlısın ya bende acaba ne itiraf edecek diye merakla girdim😂 o zaman bende itiraf edeyim ben de denemiştim bir iki kez 🙈😂 bilmiyorum bir faydası var mı ben bir şey farketmedim zaten problemli bir ilişkimiz yok ama öyle ekstra şeyler de olmadı yani😂 ben duşa bir litrelik su şişesiyle girince eşim o ne diye sordu, cevap vermeyince peşimden gelip duşa bakıyordu napıcaksın onu diye😂 dayanamadım söyledim baya dalga geçti benimle öyle bıraktım😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 bende düzenli yapmaya çalışıyorum 4-5 aydır :))) olumlu sonuclarini farkediyorum en son dün yaptım bayram için bungolov ev bakiyorduk. Bir ara bırakmıştım saçma vs diye ama tekrar başlayınca etkilerini farkettim. Yapmayınca benimki odun oluyor ya yapınca ayrılmıyor dibimden. Capalamayi merak ediyorum bende
bitterdelisi24 evete evet duydum onu ama bizim enerjimize psikolojimize nasıl iyi gelebilir diye düşünüyorum
bitterdelisi24 tuzlu bende ters tepti o da Allahin bana başka biseyden umduğum için cezası gibi geldi valla 😅onun yerine eşler arasında huzur saadet için “Ya Vedud” esması çekilebilir 😊
bitterdelisi24 ben sen herşeye olumlu etkidi olacağına inanarak yapınca olumlu da düşünüyorsun e haliyle olumlu düşünmek te hep mutlu eder insanı zaten öyleleri hep dikkat çeker
bitterdelisi24 neden tartıstınız ve bunun tuzlu suyla ne alakası var 😅 peşimde kossun diye mi 😆
Aspirin tuzlu suyu merak edıyordum :) sımdıde tartışınca işe yarıcak mı diye test ettim :) tartışmayı soran koca yureklı insan sagol 🥰😂 cocıgun bezi bitti ıkı gundur bez bitti al dıyorum .. küçükler hemen bıtıyo o toptancıdan alıyo :) ıftar vakti bez almaya gitti adam kapatmış yani ezan okunuyo nerdesın dıyorum adamı beklıyorum dıyo :) cocuk altına yapmıs ben daha orucmu açmamışım .. cok sinirlendim sorumsuzluk yaptıgı için
Popy_ kesinlikle aslında pozitif olsan dengeyi kurmuş olcaksın .. ama cocuk yemek temızlık kadınlara hayat zor ya valla keske erkek olsaydım dıyorum bazen
bitterdelisi24 Limon tuzum var😂😂😂
Cicilibicili tabiki hersey allahtan .. duamızı da edıyoruz böyle şeylere inanmıyorum sadexe cok deneyen var :) bende eksık kalmim dedim
Cleopatra cok severim ben onu yıyorum 😂