Hemsireanneg cidden yapıyor musun kız .. sende güzelsin allahım bütün güzeller neden yapıyor :) valla erkekler odun baska bırsey demıyorum seni yolda görsem ben bile dönüp bakarım 🙈🤦🏽‍♀️ Adam evlenmıs odunluk mu yapıyor

Yasak_elma yok bizde yiyen azıyo😂😂😂😂😂arada yemeği bende tuzlu yapım bari bakalım dahamı çok olcak

Popy_ şimdi bende bidaha okudum da ben bunu nasıl anlamışım 😂😂😂😂🥲

Mirinda güldüm ya 😂😂😂😂 şişeyle mi girdin 😂😂😂 bir litre olcak yani 😂 valla benım esımde tip tip baktı konusmuyoruz ya soramadı emınım çatlamıştır :)

bitterdelisi24 anacım son bez bitmeden almıonuz mu siz 😛 nese sunu söleyim ben iki defa yaptım tuzlu suyu 6-7ay önceydi burda görüp arastırıp uygulamıstım bir daha yapmadım. İlk yaptığım gün eşime kapıyı açtım direkt bana bugün aklımdan hiç çıkmadım dedi hemen odaya götürdü beni 🤣 işe yrıyor diye düşünmüştüm. Ama hep unutuyorum aklıma geldindede üşeniyorum hazırlamaya yap yap bencede birde tensek temas etme 3-4gün snra delirir

bitterdelisi24 erkek üstteyken tam boşalacağı anda bel gamzelerine baş parmağınla bi kaç saniye bastırmak bunu tek sefer değilde 21 gün devam ettiyorsun uyarıcı oluyor ve o anın hafızasında kalmasına yarıyormuş aklına sex geldiğinde sen geliyorsun ve sekse daha düşkün oluyormuş ben hamileyim diye bıraktım ama işe yarıyordu

Goat sağdan başlayıp döküyorsun işte benimde pek bildiğim söylenemez 🙈

• Goat bunu yanıtladı.

Boncukkk sende kitabı mı var :) çapalama dedi sey mesela avuç ıcıne olur mu parmağınla bastıracaksın heralde