Boncukkk bel gamzesi neresi oluyor 😂 bunu denicem bak
İtiraf …..
bitterdelisi24 ne bileyim ya o kadarına gerek var mı fazla da uçmamak lazım cakılmayalım sonra 😊
bitterdelisi24 haber ver 😀 ona göre yapayım bende ♥️🥰
Aspirin işte hatırlattım almadı 🤦🏽♀️😂
Sene brutus :) sende yaptın demek :) tesaduf mu işte bunlar :) Kaya tuzuyla mı yaptın
Deleted19 çapalıcan işte zor bırsey degılmıs bak yapabiliriz 😂
Anne123 bak tam senlık :)) çapalama. Yap sende boncuk adlı kullanıcı atmıs foto :)
bitterdelisi24 tamam bakıyorum hemen 😀
bitterdelisi24 sende fıstık gibisin masallah 🥜 ❤️❤️ bulmuşlar bizim gibisini kıymet bilmiyorlar 😒 keşke kocam benim için tuzlu su falan yapsaydı 😂😂
bitterdelisi24 😆 akşama tuzlanalımda
bitterdelisi24 olmaz tuzun etki edip eşimin gelmesi lazım iş çıkarma başıma 😂😂😂
bitterdelisi24 bak onuda atayım sana yapılabilecek yerleri
bitterdelisi24 kuyruk sokumunun yan tarafları
bitterdelisi24 aman ne bileyim üşendim 😄
bitterdelisi24 bende serisi var ilişkilerde vazgeçilmez olmak bedel ödetmek narsist kocayla başa çıkmak kaynana ile politik olma yolları özgüvenin yerine gelmesi kendini keşfetmen ve evinde odanda yapabileceğin değişiklikler erkekte bırakacağın izler vs vs n önemlisi özgüvenli olmak ve nasıl nerde kime neye göre davranacağını bilmek bunların hepsi kitaplarda yer alıyor okumanızı tavsiye ederim
Hemsireanneg yani bunu söylemek istemem aslında ama sen esıne göre baya iyisin baktığın zaman :) ama işte .. nedense dunya tersine dönüyor hep :)
Goat aksam partı var herkesde 😂😂
TombulHatun hahah sende işi biliyorsun :) 😂😂 ya varya saatlerdir sinirden deli gibi spor yapıyorum .. keske parayla adam dovulse :) mazlumu getirin bana :)
Eskobar 😂😂Dene bakalım 😂Fazla tuzlu yapma bu seferde böbreklerden olmayın😀
bitterdelisi24 kız oruç oruç düşer bayılırsın. Bazen benimde canım nasıl adam dövmek istiyor ben sana kum torbası filan alayım bak sinirini atman lazım senin 😂 tuzu fazla mı kaçırdın sinir yaptı 😀