bitterdelisi24 yanaş canım boşver. Biz daha evlenmeden önce söz vermiştik birbirimize. Asla yatağa küs girmek yok diye. 2 sene olacak evleneli küsüre uyumadık hiç. Bende çok sinirliyimdir ve kin güderim. Ama büyütmemeye çalışıyorum. Küfür şiddet vs yoksa ve aşırı ciddi bir konu değilse uzatma bence sende. Sen biraz adım atsan bence eşinde daha ılımlı olur kavga ettikten sonra. Süslen püsleyip git yılış boşver ne olacak 😂🤭

Emommom bizde cocuk olduktan sonra ayrı yatıyoruz daha kızımı odasına alıştıramadım hıcbırsey planladığın gibi olmuyor ki.. beklentiler falan . Aynı evın ıcınde anlaşmak gerçekten çok zormuş .. suan mesela dısarı çıktı ? Nasıl olsa konusmuyoruz cagırmıcam da biliyor

bitterdelisi24 bence bu sefer şaşırt eşini. Mesaj at mesela özledim ne zaman geleceksin diye. Şaşırsın şoka sok adamı 😂 denemekten zarar gelmez bence. Ters teperse sende bi daha yanaşmazsın

Emommom ya normal de yazarım ama şimdi tükürdüğümü yalamak ıstemıyorm 🤦🏽‍♀️ Malesef birazcık ego var bende azıcık 🤷🏼‍♀️ En nefret ettıgım huyum