bitterdelisi24 bence bu sefer şaşırt eşini. Mesaj at mesela özledim ne zaman geleceksin diye. Şaşırsın şoka sok adamı 😂 denemekten zarar gelmez bence. Ters teperse sende bi daha yanaşmazsın
İtiraf …..
Yasak_elma teşekkür ederim Allah razı olsun kuzum🥰
bitterdelisi24 evet başka nasıl tuz olacak kizz 😂
bitterdelisi24 bence sen Bi de gir sirkeli su ile yıkan temizlen😄
bitterdelisi24 evet normal tuzla bende düzenli yapmadım ama yapınca faydası varmış
1sirineannesi eve cok erken geldi 🙄🙄😂😂
Emommom ya normal de yazarım ama şimdi tükürdüğümü yalamak ıstemıyorm 🤦🏽♀️ Malesef birazcık ego var bende azıcık 🤷🏼♀️ En nefret ettıgım huyum
Cicikiz Kaya tuzuyla olcakmıs canım :)
Cicilibicili tursu suyu yapıyoruz desene :)
sessizol kaya tuzuyla olcakmıs ama
bitterdelisi24 olsun ya kavga etmek de iyi değil durduk yere niye sinir olasın 🤣
Sexy_lady battı balık yan gider 🥲🤷🏼♀️😂
bitterdelisi24 bir kez denedim , sonuç olumluydu ancak üşengeçlikten devam etmedim 🤗
Berrak ben anlamadım ya olumlu mu oldu olumsuz mu cozemedim.. kavgalıydık eve geldi bida kavga ettik.. dısarı çıktı geldi bırsey olmamıs gibi davrandı cozemedım
- Düzenlendi
bitterdelisi24 sonuç almaya başlarsan yazar mısın acaba arkadaşım.
Karelipijama canım benim Kaya tuzuyla oluyormus en kısa zamanda deneyıp haber verırım ❤️ Ben normal tuzla yapmısım :)
bitterdelisi24 valla görmemişim mesajini benim forum hala skntili 😐 kendime de yaptım eşime de yaptım bu gece bakalım ise yarar inşallah ne kadar süre yapılıyor peki
bitterdelisi24 ciddimi ben bilmiyordumm alırıx onuda 😂😂
bitterdelisi24 anam turşumu oluyoruz 😂
Cicikiz hahah sanırım amac o 😂