Merhaba kızlar,size birşey danışmak istiyorum,1 çocuğumuz var ikinciyi istemiyoruz ama gel gelelim eşim benim korunmamı istemiyor kendi geri çekilme kullanıyor ve yumurtlama günlerinde yapmıyoruz,sorum şu ben artık buna katlanamıyorum spiral taktırmak istiyorum,spirali tek başıma gitsem takarlarmı? Eş imzası felan gereklimi ?
Gizli spiral
beybeybey50 gerekli değil taktırabilşrsinde eşin niye istemiyoki takılır falan diyemi 😅
Eskobar geri kafalı olduğundan hap spiral gibi şeylerin bidaha geri dönüşü olmayıp,ilerde belki istersek bebek olmayacağını düşünüyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
beybeybey50 yok ya imza falan gerekmıyor kendi istegınle taktırabilirsin hiç birsey olmaz
beybeybey50 spiralla bile hamıle kalan varken.. enterasan bir dusunce yapısı var
bitterdelisi24 teşekkürler 🤩 aynen öyle kafası nasıl çalışıyor bende anlayamadım 4 yıldır 😏
beybeybey50 anlamak için bir ömür tüketmek gerekıyor sanırım :) gerı cekılme artı prezervatif kullansanız
beybeybey50 eşim olmadan taktırmıştım çıkarttım ve tekrar hamile kaldım bi sorun teşkil etmiyor sağlık ocağında ücretsiz taktırıp(ablam sayesinde) hastahanede ultrasyonla baktırmıştım
beybeybey50 garip spiralle bile hamile kalan varken eşinin bunu düşünmesi değişik
beybeybey50 gidip tek başına takabilirsin 🙂🙂
beybeybey50 spirali taktırmak 2dk sürüyor yaa eşiniz cahilde sizde hiç arastırmamıssınız. Geri çekilmeyle korunmak keyifli bir yöntem değil ki.
Aspirin neyi araştırmamışım,spiral taktırmanın 2 dk sürdüğünü bende biliyorum,sadece eş onayının lazım olup olmadığını sordum internetten bi sonuca varsaydım gelip buraya sormazdım zaten
- Düzenlendi
beybeybey50 gerekli değil canım ama bende sprial ile hamile kalan biri olarak hiç önermiyorum 3. Çocuğuma sprial ile hamile kaldım şimdi ise ne ile korunacağım bilmiyorum 3. Çocuktan sonra bağlatmak istedim hem yaşım tutmadi hemde 4. Çocuktan sonra bağlıyor devlet hastaneleri ne yapacağım bende bilmiyorum bana bakır sprial iyi dediler taktırmak istedim ona da artık eşim izin vermiyor
- Düzenlendi
beybeybey50 taktir canim istemiyorlar .adetliyken gitmen lagzim 2 . Günü fln ,ben de yeni taktirdim eşin hissetmiyor farkedemez taktirdigini 5 gün ilişki yasak, hem spiral hemde yine geri çekilme yapın sadece spirale güvenme kayma fln olursa hamile kalırsın
beybeybey50 imza falan istemiyorlar 5dakkada takıp gidebiliyorsun evine.Bende kullandım bakırlısndan ilk doğumumdan sonra.Yorumlarında gördüm eşin birdaha hamile kalamayacağını düşündüğü ićin taktırmanı istemiyormuş.O bikere şehir efsanesi inanma.Hiç doğum yapmamışa bile takıyorlar.Bende duydum öyle bişey doktoruma sıkı sıkı sordum.Benim simdi taktırsa ikinci bebeği istediğimizde hamile kalabilirmiyim diye doktorumda tabiki çıkarttırıldığı andan itinaren gebelik olasılığı başlıyor içiniz rahat olsun dedi.Öylede oldu.Oğlum büyüdü artık ikinci bebeği istedik gittim cıkarttırdım hemende hamile kaldım.Şuan 9 aylık bi kızım var🤗Yani hamile kalınmasa ben kalmazdım için rahat olsun kuzum git taktır eşinede söyleme
beybeybey50 bu erkeklerin hepsi aynı 🤣benim eşimde korunma yok çocuğumuz olmaz kesinlikle hayır diyordu kızımı doğurdum hap kullandım haberi olmadan 6 yıl hiç farketmedi bile 🤣🤣 hiç demedi bizim neden çocuğumuz olmuyor diye korunmada yapmıyordu 6 yıl sonra baktım kızım kardeş eşim bir oğlan olsa keşke diyordu hapı bıraktım o ay hamile kaldım oğlum oldu Şuan hapımı o alıyor oğlumu Doğum yaptıktan sonra anlattım hiç birsey demedi ama hiç farketmemiş
Eskobar hay ağzınıza sağlık 😂☺️
Angellove2010 yaa korkutmayın 😅kaydımı spiraliniz acaba ondanmı hamile kaldınızki,1-2 ay yasminn d.k hapı kullandım aşırı yan etki yaptı bende bende bilemedim şimdi bak
Nur29 tamam teşekkürler 🤩