Ysmn34 yaa çok iyi 😂😍hangi hapı kullanmıştınız sağlık ocağının verdiği haplardanmı? Ben 1-2 ay yasmin kullandım aşırı yan etki yaptı kilo stres sivilce vb,siz hangisini kullanmıştınız

Ysmn34 yaa ne güzel benim eşim sıçtğm bku bilir asla gizli bişey yapamam😂😂

beybeybey50 yok hiç kaymadı ilk çocuğundan sonra 5 yıl korundum sonra 2. Düşündük gittiğimde çıkartmaya kaymış dedi dr ve 1 yıl çocuğum olmadı ilaç aldım doktorlara gittim o bir yıl içinde 4 defa kimyasal gebelik geçirdim artık pes etmiştim çok dua ediyordum ama olsun diye ağlıyordum daha sonra hamile kaldim 1 yılın sonunda her neyse doğum falan derken tekrar sprial taktırdım 4 yıl geçti aradan birgün adetimden geçti hiç umursamadım olurum heralde dedim 1 2 derken 12 gün oldu artık göğüslerim ağırıyor du artık şüpelendim evde test yaptım 2 çizgi çıktı ertesi günü sağlık ocağına gittim dedim benim sprialim var böyle böyle yani anlattım dedi bir tahlil yapalım tahlilde 4 haftalık hamile olduğum ortaya çıktı hemen dedi hastaneye git gittim dr baktı sprial yerinde duruyor kese boş gibi dedi 1 hafta sonra gel dedi ama boş gebelikte olabilir dedi hem kalp atışı varsa dinleriz dedi hemde spriali çıkartırız dedi gittim ilk önce bana sordu çıkartıyorum ama bebek varsa şimdi de düşebilir 1 hafta sonrada 10 gün veya 1 ay sonra da düşebilir dedi tamam çıkartın dedim çıkarttı ve o an kanamam oldu progestan falan verdi 4 ay kanamalarım oldu bu 4 ay boyunca hastanede yattım çoğunluk spriali çıkarirken dr keseye zarar vermiş o yüzden kanamalarım olmuş 9 ay berbat bi hamilelik geçirdim doğumum bile berbattı bebeğin eşi içeri kaçmıştı 4 saat doğumhanede kaldım en sonunda anestezi ile çıkarıldı ölümden döndüm ilk zamanlar duyduğumuzda zaten hiç düşünmüyorduk şok olduk istemiyorduk yani aldırmayı bile düşündüm hani maddi durumda iyi değil yapamadım aldıramadım dünyada kısmeti varmış şimdi 2 yaşında çok güzel akıllı bir oğlum oldu iyiki de olmuş diyorum sprial e de o oldu düşman oldum zaten şu an geri çekilme ile korunuyoruz ama bu da ne kadar güvenli bilemem korunma hapları iğneler desen onlarda %100 korumuyor artık 4. Olursa bu şekilde ondan sonra bağlatacam öyle karar verdim yapabilecek bir şey yok hayırlısı olsun diyorum inanır mısın kimi çocuk istiyor olmuyor istemiyorsun oluyor bağlatanın bile hamile kaldığını duydum arkadaşımın 2 tane çocuğu var 3. İstediler spriali içeri kaçmıştı ameliyatla aldılar şimdi 3 sene oldu kadın spriali çıkartmış hamile kalamıyor ne bileyim kısmet işte

beybeybey50 amin sağolun geçen bir post açmıştım çalışmak istiyorum eşim izin vermiyor diye bana 3. Çocuğu neden yapıyorsun maddi durumun iyi değilse dedi bir bayan yani insanlara pişmanlık duyuruyorlar zaten isteyerek olmadı ki kimse yaşamadan bilmiyor işte ne diyeceksin kısmeti varmış gelmiş zaten Allah onun bereketini de beraber gönderiyor çok şükür kuzum iyi ki de gelmiş 😊