Gülşen Lolipop
BerlinerBol88 almanların olsa nasıl olurdu acaba😂😂eglenceli biyer burası normalde 🤗
taricat ahahah bişey olmaz bende de unutkanlık var çaktırma😂sağol tatlım Allah razı olsun bu gece beni duanızda unutmayın hamilelerin duası kabul olurmuş @Eskobar @Ruzgarin_kadini @Ask_hosmus aklıma gelen hamileler sizsiniz kızçeler duanıza talibim🌺🥰
Eskobar taburcu oldunmu canım hastaneden
Rouge hahah bende merak ettim bence burdaki kadar evli çift olmazdi ve fetisj vs.konusulurdu sanki onlarda çok var 🙈
BerlinerBol88 onlarda kaynana gelin muhabbeti de varmış. hele ruslar olsa abo aynı bizim gibiler😂ben bilmezdim böyle olduklarını. alman arkadaslarım ruslar falan bir gor kayınvalidelerinden bahsediyolar sizde de var mı diyorum niye biz insan degil miyiz diyolar 😂😂
Deleted_1 bütün bebek isteyenlere dualarım da bulundurcam Allah izin verirse Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın 🌿
Ask_hosmus Allah razı olsun canım🌺🥰
Angellove2010 Çünkü öyle bi kiyle varki huna bayılacak oda biliyor böyle izlenip zirveye çıkacağını
Deleted_1 rabbim tez zamanda dileğini kabul etsin inşallah bacım
Ruzgarin_kadini Allah razı olsun canım çok amin bi ssüüürüüü amin heppp amin 🥰🥰🤲🏻
Yasak_elma oldum oldum şükür