taricat doğurmak üzere kız post açmıştı hamileyim diye görmedin mi 😬şaka şaka daha yeni sağlıkla kucağına alır inşallah darısı başıma🥰🤲🏻

Deleted_1 kızzz hamileyim diye post acmis bide 3 hafta önce ben yorum yapmistim nasıl unuttum inanamıyorum beyin error vermeye başladı benim 😂😂😂 amin kuzucukkk en kısa zamanda sağlıkla sana da nasip etsin Allah ❤️

Rouge hahah bende merak ettim bence burdaki kadar evli çift olmazdi ve fetisj vs.konusulurdu sanki onlarda çok var 🙈

BerlinerBol88 onlarda kaynana gelin muhabbeti de varmış. hele ruslar olsa abo aynı bizim gibiler😂ben bilmezdim böyle olduklarını. alman arkadaslarım ruslar falan bir gor kayınvalidelerinden bahsediyolar sizde de var mı diyorum niye biz insan degil miyiz diyolar 😂😂

Deleted_1 bütün bebek isteyenlere dualarım da bulundurcam Allah izin verirse Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın 🌿

Angellove2010 Çünkü öyle bi kiyle varki huna bayılacak oda biliyor böyle izlenip zirveye çıkacağını

Ruzgarin_kadini Allah razı olsun canım çok amin bi ssüüürüüü amin heppp amin 🥰🥰🤲🏻

Eskobar Sevindim senin adına canım.Tam olarak neyin vardı bebişlerde bi sıkıntı yoktur inşallah