Spiral hakkında bilgi
bayangamzelili bende yarın taktırcm kan isterlerse ertelenir yoksa takılır tırsıyorum da biraz
2bebelianakurt sizde De mi devlette yaptırdınz ne kadar süredir takılı sorun yaşadınız mı
Herhangibirkullanici teşekkür ederm 🌸
Ebru4 evet devlette taktırdım ilk gittim kan ver yarın gel dedi kan verdim ertesi gün gittim kan sonucuna baktı tamam hadi takalım dedi hemen taktı o an 1 ay sonra kontrole gittim karından ultrasonla baktı gayet yerinde 6 ay sonra kontrole gel sonra yıllık gel dedi smdi temmuzda kontrole tekrar gitcem ben ocakta taktırdım
Ebru4 hastaneyi bilmiyorum canım ama sağlık ocağında taktırdım ben toplum sağlığı merkezi olarakta geçiyor ,daha önceden bilgi almıştım adetin 2. Günü gel demişti gittim hemen aldı bilgi verdi ve taktı 10 dk fln sürdü maksimum zor degildi benim için katlanabilcegim bir acıydı sadece adet sancım biraz daha arttı okdr
2bebelianakurt siz kurtulmussubz darısı bana :)
seniseviyorum afedersiniz doğum kontrol hapı kullanırken mi gebe kaldınız korumadı yani hap
Uykulupingue saglık ocagındaki ücretsiz verilen dogum kontrol hapını kullanırken hamile olduğumu ögrendim 3 haftalık ve şuan 34 haftalık hamileyim
seniseviyorum korunurken bile riskteyiz ya of
bebelihayat Develettede takılıyor.bende kullandım spiral devlette taktırdım
- Düzenlendi
Ebru4 Ben istanbulda yaşıyorum şuan ozamanlar baska sehirde yaşıyordum devlette taktırdım aynı gün kan verdim 2 3saat sonra sonucum çıktı hemen takıldı 5dakka bile sürmedu kalktım evime geldim.Eger istanbulda yaşıyorsanız belki aynı gün takmayabilirler cünkü kan veriliyor önce ve sonucu başka güne çıkıyor.Ee istanbulda kalabalık şehir öyle 2 3 saate sonuç çıkmıyor malesef
Yasak_elma Gaziantepte yaşıyorum takılı mi sizde hala
Ebru4 şuan takili degil ikinci bebegi isteyince cikarttirdim