Senem-34 niye kız çocuğu öcümüymüş gözünü severim ben onların toplumda böylebi algı var daha ilk çocuğun bi dur yani insan iki meyvedende tatmak ister belki ama ancak ister yani erkek olsada kız istencekti benimde yani bazen geliyor aklıma erkek diye ama kız evladınında yeri 10 tane oğlan çocuğuyla dolmuyor abimin karısınada böylebi tepki var iki kızı var ağzını yerim onların ne bilim erkek olsaymış ne bilim ne abimin karısıda onlara inat çocuklarını sevdiğini daha çok gösterir sürekli onların en büyük nimet olduğunu vurgular çenelerini kapat sende yaratıcı ne benim nede sizsiniz de insan ister ama yargılayacak kadar karaktersizleşmez
Dertleşme,görümce,kaynana,elti...
bitterdelisi24 ağlamamın sebebi yoğun bulantı kusmam var yemek yapamıyorum kızımla ilgilenemiyorum yoksa bunlar için ağlamıyorum
Senem-34 anladım onu zaten
Benim eşimde doğulu evlendik 1. Ay basladılar cocuk sormaya 2. Ay kayınvalidem eşime bu ay da olmazsa doktora gidin belki bir sorun vardır demis şaka gibi. Hamile kaldım hayırlısı ne ise o olsun diyordum cinsiyet konusunda kayınvalidem hayırlısı olsun deme öyle dersen kız olur hayırlısıyla erkek olsun de diyodu aptal aptal düsünceler. Allah nasip ederse oğlum olacak görümcem kız olsun istiyordu bunu dile getirince kayınvalidem sinirleniyo eşim 28 yasında diyor ki zaten abinin yaşı gecti iyi ki erkek oluyo cocugu sanki col yaşlanmıs gibi
TombulHatun kızım doğana kadar belki erkektir dediler. Bizim ailede hiç böyle şeyler olmazdı. O kadar şaşırıyor ve sinirleniyordum ki.
Cicekliperde gerçekten insan çevresinden duydukça hayret ediyor
TombulHatun şimdi de ikinci de erkek olur diyorlar. Sipariş üzerine mi geliyor deyince ama sen öyle de ki Allah versin diyorlar . Dedim Allah hayırlısını versin
Cicekliperde aynen öyle ya. Allahtan ailelerimizde bu zihniyette insan yok dışarıdan söyleyen herkese de çat çat cevap veriyorum küsüyorlar sonra 😂😂
TombulHatun aman küssünler çok da lazım değiller 😂
Senem-34 benimde üçüncü gebeliğim aynı durumu yaşıyorum şu an ama ben tepkimi koydum tabi eşime söyledim ailen bana bebeği öğrendiklerinde erkek bebek diye tek kelime etmicek o da ablalarını uyardı baştan zaten bi görümcelerim biliyor hamile olduğumu normalde diğerlerini hemen söyledim aöa nedense bunu bi saklamak geliyor içimden rahat bi gebelik geçirmek istiyorum sen de öyle yap bence eşine söyle öğrendiklerinde saçma sapan şeylerle canımı sıkmasınlar de mesela sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️
bitterdelisi24 aa olur mu bizim milletimiz bebeği özel istek üzerine getirdiğimizi sanıyorlar ay o inşallah erkek olur dediklerinde afedersin terliğe sıçıp ağızlarına vurmak istiyorum belki ben hep kız istiyorum babamın üç oğlu 4 kuzu var keşke oğlanlarda koz olsaydı der hep 😄
- Düzenlendi
Buzlulimonatam işte birde acırmış gibi olsun bidaki erkek olur dıyorlar :) ben çevrenden öyle duymadığım ıcın o kadın öyle deyince şok olmustum sinirlenmiştim .. valla uc kız cocıgu yetıstırıp evlendıren Allah katında cennetin en güzel yerine layıkmıs
bitterdelisi24 iki prensesim var İnan insanlar bazen seni öyle bi psikolojiye getiriyorlar ki sanki suçluymuşsun erkek doğurmadığın için öyle davranıyorlar iki prensesim var ikinci gebeliğimde aaa kız mı dediklerinde kaç defa ağladığımı bilirim neden böyle yapıyorlar diye ne kadar takmasam da bi yerde takılıyordum isim konusunda bile ya kızıma Reyyan ismini vermek istiyordum orda bi arkadaşım o nasıl isim dedi direk kendi verdiği isim de Muhammet abdurezzak güldüm geçtim 🤦🏼♀️
Cicekliperde bana dedi ki kaynanam o da Allahtan 🤯
Cicekliperde Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallah 🌺 gönül iki meyveden de tatmak ister tabi ama böyle ayrım yapıp insanın yüzüne yüzüne saçma yorumlar yapılması insanın canını sıkıyor zerre kıymetleri kalmıyor bende
Buzlulimonatam amin Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Buzlulimonatam herkes ayrı kafada gerçekten
Senem-34 aynen bende de. Her gün aynı muhabbet . Kızım var bir de oğlum olsun tabi isterim ama kızım olsa da çok sevinirim. Çok şükür ki Allah nasip etti.
Senem-34 sanki kendi cinsiyeti neyse