bitterdelisi24 aa olur mu bizim milletimiz bebeği özel istek üzerine getirdiğimizi sanıyorlar ay o inşallah erkek olur dediklerinde afedersin terliğe sıçıp ağızlarına vurmak istiyorum belki ben hep kız istiyorum babamın üç oğlu 4 kuzu var keşke oğlanlarda koz olsaydı der hep 😄
Dertleşme,görümce,kaynana,elti...
- Düzenlendi
Buzlulimonatam işte birde acırmış gibi olsun bidaki erkek olur dıyorlar :) ben çevrenden öyle duymadığım ıcın o kadın öyle deyince şok olmustum sinirlenmiştim .. valla uc kız cocıgu yetıstırıp evlendıren Allah katında cennetin en güzel yerine layıkmıs
bitterdelisi24 iki prensesim var İnan insanlar bazen seni öyle bi psikolojiye getiriyorlar ki sanki suçluymuşsun erkek doğurmadığın için öyle davranıyorlar iki prensesim var ikinci gebeliğimde aaa kız mı dediklerinde kaç defa ağladığımı bilirim neden böyle yapıyorlar diye ne kadar takmasam da bi yerde takılıyordum isim konusunda bile ya kızıma Reyyan ismini vermek istiyordum orda bi arkadaşım o nasıl isim dedi direk kendi verdiği isim de Muhammet abdurezzak güldüm geçtim 🤦🏼♀️
Cicekliperde bana dedi ki kaynanam o da Allahtan 🤯
Cicekliperde Allah sağlıklı hayırlısını versin inşallah 🌺 gönül iki meyveden de tatmak ister tabi ama böyle ayrım yapıp insanın yüzüne yüzüne saçma yorumlar yapılması insanın canını sıkıyor zerre kıymetleri kalmıyor bende
Buzlulimonatam amin Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Buzlulimonatam herkes ayrı kafada gerçekten
Senem-34 aynen bende de. Her gün aynı muhabbet . Kızım var bir de oğlum olsun tabi isterim ama kızım olsa da çok sevinirim. Çok şükür ki Allah nasip etti.
Senem-34 sanki kendi cinsiyeti neyse
Senem-34
Ben hamileyken de kızımın olacağını hissediyordum ben söylediğim zaman kızım olacak hissediyorum dediğim zaman kayınvalidemin erkek olacak ya benim elim hep erkek kıyafetlerine gidiyor demesi omlarında içten içe erkek istemeleri bende bir keresinde dedim ki benim kızım olacak ve olacak bütün çocuklarım kız olsun evde oje kokusu yayılsın benim yoldaşım olsun yok yok sen birde erkek yap dedi bende sen yap çok meraklısın dedim bozup attım birdaha diyemedi rabbim kızı erkeği yok herşeyin hayırlısını versin ama böyle cahil insanlara tahammül edemiyorum
Bsrkaya harfi harfine katılıyorum dediklerinize benimde çok şükür ilkim kız ikinci oğlan evet ikisi de evlat ama kızımı on tane oğlana değişmem kız evlat çok farklı çok narin her defasında da dile getiririm kızım kızım die ☺️
- Düzenlendi
Senem-34 öncelikle hayırlı olsun inşallah bebişini sağ Salim kucağına alırsın 🌺🥰🤲🏻ayyy ne kadar cahilce dünyada o kadar anne olmak isteyipte olamayan insan varken onların yaptığı nankörlük eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun kız olsun sanki erkek doğurunca cennete mi gidiyorsun erkeğinde kızında hayırlısı olsun
Ayrıca bende doğuluyum bizde öyle ayrım yok ablamın iki kızı var nasipse üçüncü yolda oda kız ve biz ilk bebeği olacakmış gibi çok heyecanlıyız
Senem-34 gorumcelerinize söylediniz mi peki hamile olduğunuzu