Arkadaşlar bende çift rahim var,9 aylık evliyim. Anne olmak istiyorum,ilişki esnanında pozisyon önemli mi? Nelere dikkat etmeliyim? Doktor bana sadece ilişki bitince poponun altına yastık koyup 1 saat ayaklarımı uzatmam gerektiğini söyledi.
Lütfen bildiklerinizle yardımcı olur musunuz?🤰🏻
Hamile kalma poziyonu.
MelekGuven aynen öyle canım ilişki bittikten sonra poponun altına yastık al belinle aynı seviyede olsun ayagını yüksek yeri kaldır ama şu şekilde ilişki bitince ayaga kalkma kalkarsan hepsi akar eşin yardımcı olsun ve bir gün sonrasında banyo yap
MelekGuven nasıl çift rahim var
Dgcesra sürekli öyle yapıyorum ama henüz sonuç alamadım.😔
Dgcesra İşte normal kadınlarda olduğu gibi değil 2 tane rahim varmış.
MelekGuven Anladım canım yaa buda allahın bi imtihanı olsa gerek allah kalbine göre versin tüm isteyene nasip etsin allahım
MelekGuven bana doktor demişdi doggy pozisyonu. Sonra uzan yastık koy belinin altına ayakların yukarda.
MelekGuven ters rahım olanlarda yüz ustu uzanıp öyle ılıskı yapılması önerılıyor canım böyle hamile kalma olasılıgın yuksek ve olıvasyonuda takıp et yüz ustu uzan öyle iliskı olsun
MelekGuven ayaklarını yukarı kaldrma canım altına yastıkta koyma oraya tanpon yapicak bisey al yanına ve yarim saat 1 saate yakın ayaklarını dümdüz uzat yat sonra su bile vurma 1 gün boyunca en etkili yöntem bu
Glbaharramazan Canim ters rahim değil,çift rahim benimkisi.
MelekGuven onu bilmıyom canım ters rahım ıcın bunun yapıldıgını duymustum
https://www.instagram.com/sifaikainatdernegi/
Bu sitedeki numarayı arayın size tüp Bebek tedavisinden bin kat daha sağlıklı daha kesin daha uygun maliyetli bir yöntem ile yardımcı olacaklardır. Bu sitedeki bilgilerde ulaşacağınız kişiler yeni evlenen bir çift bile yardım edebilir.. Allah'ın izni ile hiç pişman olmazsınız. İletişime geçip dokuz aylık evliyiz ve çocuk sahibi olmak istiyoruz. Birisi bizi size yönlendirdi. Bilgi alabilir miyiz, yardımcı olabilir misiniz diye sorun. Faydası olacağına inanıyorum Allah'ın izni ile