Stilettolu benimkinde öyle canı isterse ama o isterse yapmıyorum umrumda bile olmaz takma bakalım sende napıcak

Stilettolu ah bebeğim üzülme lütfen. Başına gelmeyen bilemez ama senin yerine koymaya çalıştım kendimi uzuvu bir durum. Eşinle Bi doktora gidebilirsin. Hiç bunu sundun mu? Mesela benim eşimle aram gayet iyi olmasına rağmen bazen sinir oluyorum yani Bi iki gün uzun sürmese sinirlerim bozuluyor. Yanlış anlama nispet yapmak için söylemiyorum. Ama yinede eşim gidip bal almış tarçın almış yiyince hiç geliyormuş fakan dedi neden aldığını sorunca. Yani demem o ki arada laf vursan oda ise yaramıyor mu. Çünkü 3 Ay çok uzun bir süre. İnan eşim 3 Ay eğitime gittinde günleri saymisti. Hani bakımlı bir kadinmissin ya. Acaba kendini eksik mi görüyor yada kısa sürüyor da o yüzden mi çekiniyor. Belki sağlıkla ilgili bir problemi vardır. Yani bilemiyorum aklıma bisey gelmedi başka. Ama Bi erkeğin bu kadar uzun süre beklemesi asla normal değ wslaaa

alonedark bencede öyle sadece ben değil onunda özen göstermesini isterim. Ki söylüyorum da. Ben onun kölesi miyim ben kalkıp hazırlanıp susleniyorsam oda kalksın Bi parfüm siksin Bi diş fırçalasın yok öyle tek taraflı sinir oluyorum ya vallahi ne bu kadın herseyi yapmak zorunda tavri😒😒

Eskobar üstte yaptığın yorumla bu yorum aynı mı sence? Bak bende eşımın ısteksızlığınden yakınırdım haftada bır olurdu oda zayıflığını yorgunluğunu bahane ederdi. Hastaneye gıt falan fılan dıye konuşma yapmadım . O kendısı söyledı kan değerlerime baktıracam vs dıye ama vakıt bulup gıdemdı çünkü yoğun çalışıyor. Bende hıç ustelemedım çünkü bazı şeylerı kendı düşünmesı gerek. Sırf ona hastane dıye dıretmedığım ıcın değersız olmuyorum mesela asıl dıretırsem değersız olurum dıye düşünüyorum. Gıder kendı bılır gıtmez kendı bılır koskoca adam ben kalk gıt demem yanı anlıyor musun?

alonedark benim demek istediğim değer verse düşünür zaten onun ikna bile olmuycak sevgisi varsa olmasın sorununu dile getiririm konuşurum ama kendi çabalamazsa evliliğimiz için benimde yapacağım bişey olmaz onu söylemeye çalışıyorum üsteleyip ikna değil seviyorsa değer veriyorsa zaten eşinin bundan rahatsızlık duyduğu halde düşünmüyorsa yüzüne bakabiliyorsa bence değersizliktir bu keza erkek içinde kadın içinde öyle

@Stilettolu acaba başka bir telefonu olabilir mi ev dışında sakladığı çünkü benim esim mesela çok aşırı düşkün değildir ama o bile 10 günü gecince bulduğu yerde sıkıştırıyor özledim diye bana gerçekten çok garip geldi bir erkek en libidosu düşük olan bile duramaz o kadar bence açık açık konuş veya takipte kal derim aldatıyor da olabilir

HurremSultan geçen hafta ciddi bi konuşma yaptım. Cinselliğin evliliğin temeli olduğunu, bu evlilik için sürekli tek taraflı çabaladığımı ama artık yorulduğumu söyledim. Böyle bir evliliği sürdürmek istemediğimi belirttim Bağırıp çağırmadan ama çok kırgın bir şekilde döktüm içimi. Sonra dayanamayıp ağladım. Eşim de çok üzüldü. Beni çok sevdiğini doktora gideceğini söyledi. Gönlümü yeniden kazanacakmış. Sözler verdi. Dediği gibi daha yakın davranıyor ama inşallah uzun sürer.

Stilettolu inşallah öyle olur canım benim. İnan üzüldüğünü o kadar hissettim ki. İnşallah esin verdiği sözleri tutar. Bunu cani gönülden isterim. Hiçbir kadim bence bunu haketmez çünkü. Senim adına sevindim gercekten🥰😍

alonedark miniğim2105 di ismim ikinci bebeye hemen hamile kalınca hurŕem olayım dedim qdim evde hurreme çıktı da😅😅