Emis canım hiç üzülme eşin tamamen sizi düşünerek bir yola girmiş. Girişimcilik yapmış. Girişimcilik demek risk almak demektir. Vee risk almadan hiç bir şey basarilamayacagini sende biliyorsundur umarım. Evlenirken hastalıkda ve sağlıkta iyi gunde ve kötü günde diyoruz. Şuan sizin tamda eşinizin yanınızda durmanız gerekiyor. Şuan senin desteğine ihtiyacı var eşinin. Sen bu zamanda desteğini ondan esirgersen, sırtını ona dönersen sen çok büyük hata yapmis olursun. Evet baya cüzi miktarda bir para söz konusu ama iki insan sevdikten sonra sırt sırta verdikten sonra rakamların sayıların bir önemi yok bence… Eşiniz eğer sizinle evli olmasaydı bu şekilde bir yola gitmezdi eminim kendine yetecek kadar bir parası olurdu. Oda sizi dusundugu için ve oğlunun geleceğini düşündüğü için bu yola başvurdu . Ve oda bilemezdi batıracagini şuan üzülüyor olabilirsiniz. Ama birde eşinizi düşünün. Çünkü borçlar sizin üzerinizde değil. Eşinizin üzerinde şuan boşansan ardında kalan birşey olmaz. Ama eşin hem eşinden yaralanmış olacak görmek istediği desteği göremediği ve aynı yastığa baş koyduğu kişi sırtını ona döndüğü için, hemde bu borçlarla napicam diye kara kara düşünecek. Yerinizde ben olsaydım. Baya bı empati yaptimm asla ama asla eşimi o şekilde yanlız bırakmazdım.. dediğim gibi iyi günde kötü günde. Bu bencilliği eşime reva görmezdimm. Ev kira diyosun nasıl gecincez diyosun, sen ne yersen eşinde onu yiyecek sen ne giyersin oda öyle. Güzel günler için biraz sabretmeniz gerekiyor hepsi bu.🌿