Emis bence boşanmayı düşünmeniz çok saçma sonuçta bi iş kurmak için sizi darda koymamak için yapılmış bir şey ve bir iş yeri açılacağı zaman zaten herşey göze alınır ya çok güzel ilerler ya batar evlenirken bile iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta diyoruz böyle nerdeyse sebepsiz birşey için boşanmak bilemedim sonuçta kumar iddia oynamamış kadınlara yedirmemiş değil mi
Borç yüzünden boşanma
Emis o da muhtemelen senden çekindiği için soyleyememistir. Eşinizin yerine koyun kendinizi kötü bir niyet beslememis, ailesini mağdur etmemeye calismis ne yazık ki çok da başarılı olamamış. Herkesin başına gelebilecek bir durum. Sabırla emek vererek üstesinden gelirsiniz karı koca inşallah, inancınız olsun yeter
Emis bizim memlekette bir söz vardır kadını yoklukta adamı varlıkta tanırsın diye senin kocan bu paraları karıyla kızla yememiş ne yaptıysa sizin için yapmış bunun için boşanmak bilemedim 🤷🏻♀️
Kendinibegenmis size de çok çok geçmişler olsun lütfen dua edin rabbm bizede ödeme kolaylığı versin bizim şçin olmasa da rabbşm çocuğumun hatrına hayrlı bir kapı açsın inşlh 🤲🏻🤲🏻
Arkadaşlar hepinize gğxel yorumlarınız ve fikirleriniz için çok çok teşkkr ederim hepinizin her sözü inanın kalbimi yumuşattı rabbm size de darlık göstermesin inşallah.. inanın evet o dükkanın borcunu ben bir şekl kabullenmiştim zaten hani iştir dediğiniz gibi batar da atarda oda rızık kısmet dedim ama sonradan bu sırf ben bşyi fark etmiyiö diye attığı yanlış adımları yapmadan önce bana söylemesini isterdim sonuçta ben onun eşiyim oda çok iyiy biliyor ben bugüne kadar bütün kötü zamanında yanında oldm onunla Güldm onunla ağladım yeri geldş çok darda olduk inanın Canm bşy yemek istese bunu ona söylemedim bile ama onun bınlara rağmen benden habersiz bu yanlışlara düşmesi beni çok etkiledi hepinizin de dediği gibi iyi günde kötü günde diye söz verdik ama arkamdan da her ne olursa olsun bu kadar bataklığa sokmamalıydı bizi bana açık olmalıydı ben onunla aynı yastığa baş koyan eşiyim.. biz 3 senelik evliyiz ve öncesinde de 5 sene sevgiliydik yni beni tanımış olmalıydı ben az fedakarlık yapmadım yşne yapardım belki bana söylese ben önünü kesecektim bu kadar ilerlemeyecekti o borçlar evet kendince beni kmseye karşı mahcup etmemek isteklerimizi ve iyi olmamız için yaptığını söylüyor ama böyle herseyş çok daha beter etti🥺🥺 ya rabbm sen bize bi yol göster bizede hayırlı kapı açsın 🥺🥺dediğiniz gibi çoğunuz böyle zorlu yollardan geçmişsiniz inşlh bizede ferh bir kapı açılır inanın yavruma üzülüyorum onun geleceğine üzülüyorum hatta geleceği geçtim şimdş bile maıl olacak ona nasıl bakacaz onun için sabahtan beri ağlıyorum 🥺🥺
Sukk beni böyle bi zor durumda bıraktığı için ailemin içi soğuyacak eşime karşı cnkü ailem bu turkcel işi zamanı çok diretti açmayın etmeyin daha düğün borçlarınız tam bitmedi borç üstüne borç olmaz diye ama eşim ne beni ne ailemi nede kendi ailesini dinlemedi resmen kuzeni onu hipnoz etmişti onu çok kazanacaklarına bu işin kurdu olduğuna vs vs herseye inandrmıştı
Emis çok sağol canım inşallah öyle bir mucize olsun ki bir anda bütün sıkıntılarınızı atlatın Allah büyük 🤲🏻
Emis öncelikle durumunuza çok üzüldüm inşallah bu dardan bir an önce çıkarsınız. Borç var diye aklınıza ilk boşanma gelmesi bana saçma geldi sonuçta evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz. İhtiyaçlarınız bir şekilde karşılanırken şimdi borcu öğrenip boşanmak istemeniz hoş değil. Eşinizin yaptığı tabi ki doğru değil ama sizi iyi tanıyormuş bu tepkileri vereceğinizi bildiği için saklamış. Sonuçta yine ailesine harcamış kumara içki masalarına karı kıza değil. Ailem duyarsa kabul etmez demişsiniz ama unuttuğunuz şu ki sizin aileniz eşiniz ve çocuğunuz. Önceliğiniz kendi çekirdek aileniz olmalı ve anne babanızın ne dediği ne düşündüğü önemli değil. Eşim de bana ve kızımıza iyi bir gelecek için bir işe girişmek istedi batadabiliriz 1 ekmek alamayacak duruma da gelebiliriz demişti hiç sorun etmedim sonuçta bizim için çabalayacaktı girseydi ve batsaydı ben yine eşimin yanında olurdum kızıma aileden biri bakardı ben de çalışır destek olurdum ve aileme bu konuda tek bir söz söyletmezdim sonuçta bu bizim kendi iç meselemiz. Destek olmayacaklarsa köstek de olmasınlar. Yani demem o ki eşinizi gerçekten seviyorsanız eşinizin yanında durun beraber çıkış yolu bulun. Boşanmak çok kolay yuva yıkmak çok kolay önemli olan zoru beraber başarabilmek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah…
Emis Korkman, endiselenmen cok normal. İlk kez böyle bi yükün altina girmis olabilirsin. Evlilik hayatimizdan once sorumluluk anne babada oldugundan cok farkinda olmuyoruz zorluklarin. Ama hayat böyle. Borçlar olur, ödenir. Zor donemler olur, sonra geçer. Bigun sen bi hata yaparsin onun da bedelini birlikte odersiniz. Senin icin sorun biraz da eşinin gizliden gizliye yapması.Bu bi sorun ama bosanicak bi sorun değil. Suçlu olmak suçsuz olmaktan daha ağır bi yuk bence. Zaten yeteri kadar huzursuz etmis ikinizi de bu konu. Kendini toparladiktan sonra destek ol ve bi yol cizip ordan devam edin.
Emis
Sizin eşiniz sizi düşünerek bir yola girmiş olmamış olabilirdi de şansını denemiş siz birde beni düşünün evlenmeden önce ailesi yaptı diye bildiğim düğünü eşim yapıyor kredi çekiyor düğünden sonra öğreniyorum ve düğün takılarını bile erkek tarafı topluyor sonrasında öğreniyorum elimde ne kadar altın varsa yatırıp kapatıyorum sonrasında tekrar kredi çekiyor iddia,bitcoin e bulaşıyor hepsi habersiz sıkıştığı yerde de ağlayıp tövbe ediyor benim yerimde olmak istermiydiniz elimde sadece ailemin yaptığı bilezikler kaldı onuda aileme verdim orda duruyor yoksa onlarda gidecek
ZRaporu açarken sordu önce yok dedim çok direttim ama baktım vok istiyor ses etmedim ama bana bayi açılırken hersey karda zararda kuzenimle ortak olacak dedi ama zarar edip kapanınca şirkette eşimin adına olunca hersey bize kaldı git kapısına dediğimde ne yapaym gitsem ne değişecek tek kuruş parası kalmadı gidip öldüreyim mi onu yaptım bi hata bedeli ödeyecem diyor ama anlamadıgı şey o yalnız ### degil yaptığı hatanın bedelini ben ve en çokta oğlumuz ödeyecek cnkü onun hayatını da mahvetti belki yıllarca bu borç için oğluma istedgim şeyleri alamıycm yediremeycm gezdireycem bunları düşününce için soğuyor elimde degil 🥺🙄
Emis yani o kuzen işin içinden öyle sıyrılmasa iyi olurmuş. Eşin de bayi işiyle sıçmış kredilerle üstüne tüy dikmiş yani. Boşanmak için bir mesele değil bana göre ama ailelere özellikle eşinin ailesine bildirilip destek alınması gerek. Bu kuzen bekar mı? Evli çocuklu adamı bu duruma sokuyor Allah’ta onu bildiği gibi yapsın.