Emis kendine de ona da yüklenme artık . kimse isteyerek batırmaz düsünememiş.bak sen otur düsün zaman ver kendine de eşine de .bakalım ne olucak zaman size neler gostericek. yıpranmamaya güclü olmaya bakın .baktın ki olmuyor hata yapmaya yalan söylemeye devam ediyor yada sen devam edemiyorsun o zaman yapıcak bisey yok .şimdi sende olayı daha sindirmedin kararlar vermeye calısmamalısın.insallah kolaylıkla atlatır feraha kavusursunuz sizin için en hayırlısı neyse o olsun.kendini cıkmazda hissetme herseyin cozumu vardır her zaman baska kapılar acılır ben atlatmayan görmedim sende aksini düşünme

Emis para için evlenmişsin adamın yerinde olsam ben boşarım seni sonucta karı kızla yemedi o parayı madem maası karsışamıyo sende farkındaydın işine gelmiş

Rouge dediklerinizi yapcm allah razı olsun sizden ve hepinizden biraz rahatladım buruşa yazarak çok sağolun rabbm kmseyi darda bırakmasın bizide bırakmasın inşlh 🤲🏻🤲🏻

Emis Ederim etmez olur muyum Rabbim yardım etsin 🙏

Emis sağlığınız yerinde mi? Yerinde ise O zaman halledilir. herşeyin para ile döndüğü şu zamanda sizi çok iyi anlıyorum kaygılarınızı üzüntünüzü ama eşiniz çalışmayı seven biri gibi onun da gözünü korkutmayın bunca insan bundan dolayı boşanmayı mantıksız bulmuşken bence bu konuda diretmeyin sizin kararınız tabi siz şuan nasıl bir psikolojide iseniz eşinizi x10 düşünün ve sinirli değil merhametli yaklaşın ne kadar iyi olduğunu anlata anlata bitirememişsiniz Allah daha iyi etsin el ele verildiğinde üstesinden gelinemeyecek birşey yok gerekirse geceleri ekstra iş yapar yine de size bakar gibi düşünüyorum

Allah yardımcınız olsun tez zamanda atlatın bu sıkıntıları inşAllah 🤲🏻🙏🏻❤️

Bazıları empati yapamadığı için üstüne geliyor aldırış etme para için evlenmişsin falan herşeye toz pembe bir pencereden bakmayı bırakın para kim için önemsiz diyebilir misiniz ki ben parasız da yaşarım? Yaşanmıyor malesef ama kazanılır mı kazanılır kendinden ziyade evladını düşündüğüne eminim kim olsa düşünür kim olsa yıkılır kadın diyor ki benimle paylaşsaydı ordan burdan kısar destek olurdum demiyor ki bir tekme de ben atardım yazılanları bir değil iki kez okuyun

• Emis bunu yanıtladı.

Melmomss yemn ederim tek düşündüğüm evladım yani dyrm o kadar kredi ödenince maaaş kalmayacak oğluma nasıl yetecez onun ihtiyaçları ne olacak ev kira yani düşndkçe kafayı yiyorum 😢😢 çok teşkrm ederim rabbşm hepinizin gönlüne göre versn inşlh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Emis canım eşinin kötü günü yanında olmalısın o adam hem borç hem ayrılıkla daha beter yıkılabilir intahar edebilir cinnet geçirebilir bence zor gününde yanında olmalısın bebeğini babasız bırakma borç için eş bırakılmaz sende çalışıp destek olabilirsin doğumdan sonra izin verirse eşin Allah yardımcınız olsun

• Emis bunu yanıtladı.

Angellove2010 ah ah ah rabbm kmseyi bu darlığa sokmasın inşlh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Şuan içim aklım çok dolu inanın asla hiç bşy düşünemiyorum kafam donmuş gibi 🥺

Emis canım biz 9 yıllık evliyiz evlendiğimizde kayınpederimi şirketi vardı evliliğimizin 3.yılında batmak üzereydi eşim ben kurtarırım diyip şirketi kendi üstüne almış haberim yoktu ama olmadı battı tabi üstüne aldığı için borçlar da üstüne kaldı 5 yıl çok zor geçti bizim için ne kadar haberim olmadan yaptığına kızsamda yanında oldum gecesini gündüzüne kattı çok şükür şu 1 yıldır rahatladık para arttırmaya bile başladık 2 çocuğumuz var onların geleceği için yatırım yapar duruma geldik Allah sabredenin yanında emin ol 😌

• Emis bunu yanıtladı.

Emis ben boşanmazdım bi iş bulur çalışırdım durumu toparlardık el ele verip, oturup ağlamak, boşanmayı düşünmek yerine çare arayın eşinizi yalnız bırakmayın zaten çok yalnız yazık değilmi ona kendinizi onun yerine koyun lütfen..

Emis sana söylememesi en büyük hatası tabikide ama borçlara kafayı takıpta birbirinizi mahvetmeyin düşüncesi kötü değil ek iş vs gibi işin ehli olmadan malesef yapılmıyor yürümüyor iyi günde kötü günde diyerekten birbirinize söz verdiniz bi değişiği bizimde başımıza geldi az miktardı ama bana yalan söylemesi acıttı her şekilde kalkardık üstesinden ama söylememeyi tercih etmiş tabikide saygı duymam biz evliyiz sonuçta ben sadece kendime yemek yapmıyorsam oda sadece kendine kazanmıyor kızdım ama üstesinden beraber geldik şükür tedavi masrafları falan derken baya açığa düştük ama rabbim bir yerden kapı açıyor bunun için boşanılmaz sonuçta kumara yatırmadı

Vallahi isterseniz kusura bakabilirsiniz ama ben sizin yaptığınızı aşırı bencilce buldum. Ve şımarıklık. Hele eşinizin borcunu ailenizin kabullenmemesini çok saçma. Bu sizin ailenizin problemi. Anne ve babanızın değil. Burada onların kabullenip kabullenmemekten ziyade size destekte bulunması lazım bu bir. Eşiniz parayı bir kumar masasında kaybetmemiş. Bana söylemeden kredi çekti eee? Kimin için yine sizin için. Eşinizin bu zor zamanında boşanıyorum demeniz çok yersiz ve yanlış. Eşinizin yerine kendimi koydum bana böyle bir durumda eşim boşanacam dese aç gözlü biriyle bir ömür geçireceğime kendimi kurtarayım der hayatımdan çıkarırdım.

Emis eşim kendi çıkarları için veya keyfi şeyler için (kumar vs) borç yapmadığı sürece, evsiz de kalsam hep onun yanında olurum. Gözü görmez gözü olurum, eli ayağı olurum. Evlilik hastalıkla sağlıkta, iyi kötü günde. Biraz anlayışlı olmalısınız. Durumdan haberdar etmesi gerekirdi ama boşanmayı gerektirecek birşey göremiyorum

mamacita ve bundan 7 yıl önce işlettiğimiz cafelere yıkım emri verildi, iflas ettik. Trilyonlarca zarara uğradık, evlerimiz, arabalarimiz, birikimlerimizin hepsi gitti. Annem asla ve asla babamı suclamadi hep destek olduk babama. Şimdi borçlarımızı ödedik, iş yeri açtık tekrar. Sizin düşünceniz bencilce oldu biraz

Emis gelirimiz giderimizi karşılamıyordu bunu biliyordum demişsiniz , borçlar yapılır iken aslında farkında olmanız gerekirdi veya eşinize hiç sormadınız mı . Belki de sorup cevabı duymak mı istemediniz .

Sonuçta eşiniz bu borçu kumarda yapmamış , karı kız ile gezip yiyip içmemiş .işler iyi gitse idi eşinizin yanında olacaktınız , kötü gidince ne değişti ?? Bebeğinizi aile büyükleri bakacak , bakma imkanı yok ise kreşe vereceksiniz , çalışacaksınız .

Emis benimde esim yurtdisinda calisiyordu 30 40 bine yakin parayla geldi ve sonra gezici isi oldugu icin ve gitmek istemedigi birakti ve o parayla dukkan actik arkadaslari aklina girdi seramik dokum atolyesiydi actik neyse destek oldum ac dedim herzaman biz girdigimizde 1700 olan camurun tonu sonradan zaamlardan sonra 4000 oldu sonra arkadaslari basta yardim ediyorlardi kardesi isi birakti geldi 3 4 ay yanimizda kaldi onada 1+1 ev tutacaktik neyse calis et olmadi aki bokunu kurtarmadi ve battik diyebilirim bu arada dukkan icin kardesine 10 bin kredi cektirmisti sonra baktik olmuyor yurumuyor birakti kardesi kendi isine geri dondu esimde isine geri dondu ve dukkani satiliga cikardilar ve hla satilmadi 2 aylik kiram 2 aylik dogalgazim ve 2 yasinda kizim var ve daha o bu birsurude borc oldu tabi bizim sizin kadar yuklu miktarlarda borclar degil ama oldu bir sekilde sonucta hersey olabiliyor hayatta hicbirzaman oyle birsey dusunmedim sonucta hepsini bizim icin yapti ve bu arada yanimizda yardim eden arkadasina bizden habersiz hat uzerinden telefon almis fatura uzerine ve suan arkadaşı onuda odemiyor onuda biz oduyoruz oda ustumuze kaldi her ay 400 lira onada odicez demem o ki borc harc odenir gelip gecer basta destek olup sonradan köstek olmak olmaz bana gore sonucta evlilikte hersey bir olmali o dukkan acilipta yuruseydi eminim cok mutlu olurduk ikimizde ama olmayinca da hemen birakmak olmaz geceleri cok agladi gizli gizli gordum sarildim öptüm bunuda atlaticaz dedim benim sucum dedi ben batirdim bizi dedi beceremedim dedi hep hayir dedim suc falan yok sonuçta is bu daha genciz olurda olmazda nasip degilmis hersey Allahtan üzülmeyin herseyin bir caresi bulunur ölüm dışında borc odenir guzel gunler geri gelir insallah esinizin yaninda olun ❤️🙏