bitterdelisi24 Nazen yok canım 2 yasında bıraktırmaya çalışıyorum zaten :) yarın ıcıcem ya nobetcı eczane anasının nikahında 😢
Nazen bitterdelisi24 kız bu arada tuzlu tutun etkisi yazmış arkadaşlar doğru ha 😂dikkat et genelde yapnlar hamile kalıyor 😄
Ecivicivokke bitterdelisi24 inşallah olmaz ya bende olmuştu ben hamile miyim diye bile korkmuştum vallahi ne yalan söyleyeyim 😳
dramaqueencnm bitterdelisi24 kız özel eczacısı olan var mı 🙃 çevrende nöbetçi eczaneyi arayıp sorabilirsin
bitterdelisi24 TombulHatun kız İlk defa böyle bırsey oldu . Esım dedi tutamadım kendımı hatırlamıyorum 😅😅😅 manyak mı ne .. neyın nesiydi bu .. Allah olmayana versin ben ıstemıyorum suan ya :(
_Vega bitterdelisi24 ilk 12 saat içerisinde içilen hap %98 oranında etki sağlıyor 24 ya da 36 saat içerisinde 85 e kadar düşüyor diye hatırlıyorum. Prospektüsünde yazıyordu
bitterdelisi24 _Vega nette baktım 24 saat 90 etkılıymıs ne kadar doğru bilmıyorum ama insallah öyledir
Ginger bitterdelisi24 ben geçen hafta aldim ella die 24 saat olmadan içmen daha sağlıklı demişti eczacı bide ben de emziriyorum bana iki gün emzjrme dedi ama arkadaşımın gorumcesi eczacı oda bisey olmaz demişti bende emzirdim
bitterdelisi24 Nazen yani tesaduf heralde tuzlu su :) ama ıkımızde şaşkınız yani ilk defa böyle bırsey oldu :)
dramaqueencnm bitterdelisi24 ellanın koruculuğu daha yüksek için rahat olsun istiyorsan ella al bence