Ruzgarin_kadini Deleted16 özgenin vucudu yerine benim isyan edesim geldi şuan o zaman 😂😂😂ama şaka bi yana ciddi zararları var en fazla 1 regl dönemi içinde 1 defa kullanılabilir fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyorlar
Ozge49595 Ruzgarin_kadini aaaa aşk olsun ben onu içmediğim gün gözüme uyku girmiyor yok ben her gün alacam banane jajssjskjd
Ruzgarin_kadini Ozge49595 ha iyi o zaman bacım aman diyim önlemini başka türlü al kendini sürekli o hormona maruz bırakma
Deleted16 Ozge49595 Özgeee Özgeeee sen akıllanmaz ella savarsın 😀🤣🤣🤣 şaka bir yana cadı kaynanan napıyor kız. Geçen çok sinirimi bozmuştu onun yüzünden bebemi kaynanayla yalnız bırakamıyom 😤😀
Ruzgarin_kadini Deleted16 fkdkfkfkdk bu şey gibi oldu bi dk Gayemiz acizaneyi taciz etmek değil ; bilakis efkari umumiyede arkadaşlık kurmaktır,Cevab-ı müsbetiniz kalb-i haramı tamir-i temin edeceğinden ,dest-i izdivacınıza talibim😂😂😂😂😂😂
Deleted16 Ruzgarin_kadini Hiiiç 🤣 Özgeee 🤣 Şuan bile mercimek fırında kıııız sen ne diyorsuuun 😀😀🤣🤣 o ellalar ne için içiliyor 🤣
Ruzgarin_kadini Deleted16 kız sen neyin duasını ettin şimdi kocanla küsmek için mi ay dur bi dk kaynana olayı bu şimdi anladım gerçekten bu 4.gebelik akıl bırakmadı bende jeton kareli bile değil paraşüt takmış inmiyo