Dark bitterdelisi24 emziriyorsaniz Ella almayın öyle bir hata yaptim reçetede bir hafta emzirmeyiniz yazıyor sütü sağıp döktüm bir hafta boyunca emzirmedim çocuk çıldırdı sütum kesildi vs. Zor ertes72 emzirenler için çok daha iyi reçete sekiz saat emzirmeyin diyor çok daha kurtarıcı emzirenler icin ertes72 tavsiye ben ikinci günü aldım gayet korududa
bitterdelisi24 Dark yaa 🥰🥰🥰 cok sagol Allah razı olsun işime yarar bi cevap oldu 🥰 ama eczaneyı aradım ella ve love la bıten hap varmıs senın dedıgın yok :(
Ozge49595 Deleted16 evet cnm sanada tavsiye ederim belki saglılıklı düşünmene faydası olur jajsjsjsjdj😂
Ruzgarin_kadini Deleted16 özgenin vucudu yerine benim isyan edesim geldi şuan o zaman 😂😂😂ama şaka bi yana ciddi zararları var en fazla 1 regl dönemi içinde 1 defa kullanılabilir fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyorlar
Ruzgarin_kadini Ozge49595 ha iyi o zaman bacım aman diyim önlemini başka türlü al kendini sürekli o hormona maruz bırakma
Ozge49595 Ruzgarin_kadini aaaa aşk olsun ben onu içmediğim gün gözüme uyku girmiyor yok ben her gün alacam banane jajssjskjd
Deleted16 Ozge49595 Özgeee Özgeeee sen akıllanmaz ella savarsın 😀🤣🤣🤣 şaka bir yana cadı kaynanan napıyor kız. Geçen çok sinirimi bozmuştu onun yüzünden bebemi kaynanayla yalnız bırakamıyom 😤😀
Ruzgarin_kadini Deleted16 fkdkfkfkdk bu şey gibi oldu bi dk Gayemiz acizaneyi taciz etmek değil ; bilakis efkari umumiyede arkadaşlık kurmaktır,Cevab-ı müsbetiniz kalb-i haramı tamir-i temin edeceğinden ,dest-i izdivacınıza talibim😂😂😂😂😂😂