Ecivicivokke bitterdelisi24 inşallah olmaz ya bende olmuştu ben hamile miyim diye bile korkmuştum vallahi ne yalan söyleyeyim 😳
bitterdelisi24 Ecivicivokke insaşlah yapmaz dertsiz basıma dert açtım gece gece .. marka farkeder mi peki biri 150 diğeri -180 tl dediler
Ecivicivokke bitterdelisi24 bilmiyorum vallahi bende bir kere kullandım senin durumundaydim emin olmak için aldım Allah isteyene versin de kalmadım hamile
Deleted16 bitterdelisi24 Sen neler yaptın seeeen 😀 seni gidi seniiiii 🤣🤣🤣🤣 yaramazlık mı yaptın seeeen 🤣🤣🤣
dramaqueencnm bitterdelisi24 ellanın koruculuğu daha yüksek için rahat olsun istiyorsan ella al bence
bitterdelisi24 dramaqueencnm eczacı kaıdn hepsi aynı farketmiyor dedi ama bilemedım ya cok pahalı yuh
SWiNDLER bitterdelisi24 başlığı görünce ahha dedim bittere ne oldu kolay kolay cinsellikle ilgili post açmaz 😅😅 konuyla ilgili hiç bir fikrim yok kullanmadim bilmiyorum spiral taktırdım rahatım 😅😅
bitterdelisi24 SWiNDLER spiral en rahatı ama bend korkuyorum ondan nedense :) valla cinsellık postu böyle açmak nasıpmıs 🥲🥲😂
Ozge49595 bitterdelisi24 bende paso 7/24 hap içiyorum zaten iyiki beni tavsiye etmisşeler ah canlarım jasjsjsjsj
Ozge49595 bitterdelisi24 norlevo bunu içtikten sonra emzirmene gerek yok ama içim rahat etsin diyorsan sağ sütünü
SWiNDLER bitterdelisi24 bence taktırmalısın uzun süre cocuk düşünmüyorsan bende çok korkuyorudum başta ama korktuğum gibi olmadı