Ruzgarin_kadini Ozge49595 ha iyi o zaman bacım aman diyim önlemini başka türlü al kendini sürekli o hormona maruz bırakma
Ozge49595 Deleted16 evet cnm sanada tavsiye ederim belki saglılıklı düşünmene faydası olur jajsjsjsjdj😂
Ruzgarin_kadini Deleted16 özgenin vucudu yerine benim isyan edesim geldi şuan o zaman 😂😂😂ama şaka bi yana ciddi zararları var en fazla 1 regl dönemi içinde 1 defa kullanılabilir fazlasını kesinlikle tavsiye etmiyorlar
Ozge49595 Ruzgarin_kadini aaaa aşk olsun ben onu içmediğim gün gözüme uyku girmiyor yok ben her gün alacam banane jajssjskjd
Deleted16 Ozge49595 Özgeee Özgeeee sen akıllanmaz ella savarsın 😀🤣🤣🤣 şaka bir yana cadı kaynanan napıyor kız. Geçen çok sinirimi bozmuştu onun yüzünden bebemi kaynanayla yalnız bırakamıyom 😤😀
Ruzgarin_kadini Deleted16 fkdkfkfkdk bu şey gibi oldu bi dk Gayemiz acizaneyi taciz etmek değil ; bilakis efkari umumiyede arkadaşlık kurmaktır,Cevab-ı müsbetiniz kalb-i haramı tamir-i temin edeceğinden ,dest-i izdivacınıza talibim😂😂😂😂😂😂
Deleted16 Ruzgarin_kadini Hiiiç 🤣 Özgeee 🤣 Şuan bile mercimek fırında kıııız sen ne diyorsuuun 😀😀🤣🤣 o ellalar ne için içiliyor 🤣