Deleted16 teşekkür ederim kuzum, aman vermeyeyim ya yüksek doz olur falan Allah korusun 🫢💜
İlaçtan sonra kusma
Kuzulkurt En iyisini sen bilirsin zaten beybi. Bebeklerimizin en iyi doktoru bizleriz 🥰
Deleted16 bazen tıkanıp kalıyorum kuzum ya 🫢
Ufo teşekkür ederim canım, kulagında iltihap var, doktor söylemedi ama soğukta almış öksürüyor, burnu akıyor 🤦♀️
Kuzulkurt Hiç bişicik olmaz 👌
Deleted16 Allah yardımcımız olsun 🙏🥲
Ufo teşekkür ederim canım ☺️
Kuzulkurt Gecmiş olsun canım neyi vardı kuzunun
Yasak_elma teşekkür ederim. Kulagında iltihap varmış canım
Lavinia_ inşallah kuzum, teşekkür ederim 🙏🥰
ZRaporu aslında bogazında bir şey kalsın hemen kusuyor. Reflüsü vardı sürekli kusardı bebekken, ondan sonra alışkanlık edindi sanki en ufak şeyde kusturuyor kendini 🤦♀️
ZRaporu teşekkür ederim. Doktor gaviscon vermişti kusma için ama pek ise yaramadı. Mesai başlayınca tekrar götürecem doktora hem kusmayı da sorarım
ZRaporu evet önce öksürüyor sonra lavaboya gidiyor orda kusuyor 🤦♀️ Geçende pankek verdim eline, beğenmemiş lavaboya tükürmüş hepsini. Psikolojik olduğunu hiç düşünmemiştim 🥲
- Düzenlendi
Kuzulkurt alışkanlık olarak kalmış canım sanki bana öyle geldi. Dikkatini dağıt falan o anda diyeceğim ama biraz orayı geçmiş gibi durum. Sevmediği bir şeyi öyle çıkartacağını düşünüyor olabilir. Kilo alımını da etkiler bu huy. Bence çocuk doktoruna gittiğinde zaten pedagogluk bir durum varsa yönlendirir.