ZRaporu aslında bogazında bir şey kalsın hemen kusuyor. Reflüsü vardı sürekli kusardı bebekken, ondan sonra alışkanlık edindi sanki en ufak şeyde kusturuyor kendini 🤦‍♀️

Kuzulkurt hadi yaa geçmiş olsun canım ama kusma işine bir an önce çare bulmaya çalış bence. Doktora sor bakalım belki o bir yöntem söyler.

ZRaporu teşekkür ederim. Doktor gaviscon vermişti kusma için ama pek ise yaramadı. Mesai başlayınca tekrar götürecem doktora hem kusmayı da sorarım

ZRaporu evet önce öksürüyor sonra lavaboya gidiyor orda kusuyor 🤦‍♀️ Geçende pankek verdim eline, beğenmemiş lavaboya tükürmüş hepsini. Psikolojik olduğunu hiç düşünmemiştim 🥲

Kuzulkurt alışkanlık olarak kalmış canım sanki bana öyle geldi. Dikkatini dağıt falan o anda diyeceğim ama biraz orayı geçmiş gibi durum. Sevmediği bir şeyi öyle çıkartacağını düşünüyor olabilir. Kilo alımını da etkiler bu huy. Bence çocuk doktoruna gittiğinde zaten pedagogluk bir durum varsa yönlendirir.

Kuzulkurt Eltimin kızında da kusma problemi vardı. Önce öksürükle başlardı sonra kusardı. Boğazında bir sorun varmış, tam olarak bilmiyorum ne olduğunu şimdi. Ameliyat oldu. Ondan sonra durdu kusması. Hatta kilo alamıyordu bu yüzden. Ameliyattan sonra kilosu da yerine geldi. Acaba senin kızında da öyle bir sıkıntı olabilir mi?

ZRaporu evet doktora götürücem inşallah bayram tatilinden sonra. Bir dizide görmüştüm ergenlikteki kız kilo almamak için yemekten sonra kusturuyordu kendini o geldi aklıma 🤦‍♀️

Marbled benimki de tam olarak öyle başlıyor. Bebekken hep kusardı evin her yeri kusmuktu o derece kusardı. Baştan beri bir problem olduğunu düşünüyordum ama herkes normal bütün bebekler böyle kusar diyordu. Küçücük bebek ögüre ögüre kusuyordu, doktora götürdüm idrar testi vs yapıldı temiz dedi gaviscon verdi. Devam edince başka doktora götürdüm o da reflü dedi gaviscon verdi. Büyüdükçe azaldı ama devam etti

ZRaporu Blumia. Ergenlikteki psikolojik problemlerden biri maalesef. Bir de mankenlerde görülebiliyor.