Ruzgarin_kadini anladım canım saol😊bide şunu soracaktım; koruyuculuğu nasıl sence bir kaza durumu felan yaşamak istemiyorum çünkü😂bide çıkartınca tekrar ne zaman sonra hamile kalınabiliyor?

Gurbetgelini_ aralıktan beridir kullanıyorum. Adet duzenligi yaptı bende canım daha 5 gün önce adet oldum. Kilo vs bisey yapmadı ama

Gurbetgelini_ benim arkadaşım çıkardı 1 ay sonra falan hamile kaldı. Taktirdigin zaman yine geri cekilme yaparsiniz daha güvenli olur

MAktay07 ya işte onunda kayma riski varmış benim yengemin 2 tane çocuğu vardı spiral taktırdı ama kadın 2 ay sonra yine hamileydi 😂😂❤️Meğerse spirali kaymış

Aylık iğneler nasıldır acaba bileniniz var mı a dostlar şu bacınıza bir yardımcı olun😂

Gurbetgelini_ 3 aylık iğne vuruldum aşırı şişkinlik yaptı 15 gün kanamam oldu sonra 2.5 ay adetim gelmedi o da sıkıntı

MAktay07 kız sende bana bi çıkış yolu bırakmadın 😂😂mecbur birini yapmam lazım 😕galiba hepsi sıkıntılı göze alınıyorsa yapmak lazım

Ginger ya tabi herkeste aynı etkiyi göstermez herkesin vücut yapısı hormonu değişik çalışır sende tüylenme yapar başkasında adet gecikir yada çok olur o belli olmaz 🤷‍♀️İnşallah etkili olsun da

Gurbetgelini_ kaza durumu kontrolleri düzenli yaptırdığın taktirde 6 ayda bir kontrol ettirmen gerek çok fazla ağır kaldırıp özellikle reglken yerinden oynatmadığın sürece bi sıkıntı olmuyo çıkardıktan sonrada hemen hamile kalabilirsin

Gurbetgelini_ ben cerazette kullandim birkac ay ama sonrasında 20 gun kanamama sebep oldu. Simdi Yasmin kullaniyorum memnunum. Ama emziriyorsaniz bir Cerazette deneyin belki size yan etki yapmaz

Gurbetgelini_ evet memnunum. Yaklaşık 7-8 aydir kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim 😇 Emziriyorsaniz sizin icin uygun değil ama