Gurbetgelini_ benim arkadaşım çıkardı 1 ay sonra falan hamile kaldı. Taktirdigin zaman yine geri cekilme yaparsiniz daha güvenli olur
Cerazette kullananlar bi bakabilir mi ?..
Gurbetgelini_ spiral içinde doktorum önermedi. 2 küçük çocuğun var onları kaldır indir yaparken kayıverir 3. Hellooo diyebilir dedi 😅🤣
MAktay07 anladım saol canım ❤️
MAktay07 ya işte onunda kayma riski varmış benim yengemin 2 tane çocuğu vardı spiral taktırdı ama kadın 2 ay sonra yine hamileydi 😂😂❤️Meğerse spirali kaymış
Aylık iğneler nasıldır acaba bileniniz var mı a dostlar şu bacınıza bir yardımcı olun😂
Gurbetgelini_ 3 aylık iğne vuruldum aşırı şişkinlik yaptı 15 gün kanamam oldu sonra 2.5 ay adetim gelmedi o da sıkıntı
MAktay07 kız sende bana bi çıkış yolu bırakmadın 😂😂mecbur birini yapmam lazım 😕galiba hepsi sıkıntılı göze alınıyorsa yapmak lazım
Gurbetgelini_ prezervatif en sağlıklısı biz o şekilde devam ettik
Gurbetgelini_ bende tuylenme yapti yüzümde direk bıraktım canim ama bazıları da çok iyi diyor
Ginger ya tabi herkeste aynı etkiyi göstermez herkesin vücut yapısı hormonu değişik çalışır sende tüylenme yapar başkasında adet gecikir yada çok olur o belli olmaz 🤷♀️İnşallah etkili olsun da
Gurbetgelini_ kaza durumu kontrolleri düzenli yaptırdığın taktirde 6 ayda bir kontrol ettirmen gerek çok fazla ağır kaldırıp özellikle reglken yerinden oynatmadığın sürece bi sıkıntı olmuyo çıkardıktan sonrada hemen hamile kalabilirsin
Ruzgarin_kadini teşekkür ederim canım 😊
Gurbetgelini_ ben cerazette kullandim birkac ay ama sonrasında 20 gun kanamama sebep oldu. Simdi Yasmin kullaniyorum memnunum. Ama emziriyorsaniz bir Cerazette deneyin belki size yan etki yapmaz
Safinaz peki yasmin nasıl memnunmusunuz? Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü
Gurbetgelini_ evet memnunum. Yaklaşık 7-8 aydir kullanıyorum herhangi bir yan etki görmedim 😇 Emziriyorsaniz sizin icin uygun değil ama
Safinaz hmm emziriyorum şuan maalesef 😕