Marbled Ecivicivokke Tutamama ile ilgisi yok. İdrar yolunda yanma, enfeksiyon olduğunda kuma yapmak istemiyorlar nedense.
Ecivicivokke Marbled yok yok kum temiz olunca hemen yapiyor bence diğer kediyle paylaşmak istemiyor ondan
HurremSultan Ecivicivokke olsun ya yinede iyiki varlar ama merak ettiğim kedin Bi tane mi doğurdu birde kisirlastirmiycak misin gerçekten 😅
Marbled Ecivicivokke Kum kaplarını ayrı tutmak daha mantıklı o halde. Gerçi ben de iki kum kabı yapmıştım ama benim de küçük fena. Yine gidip büyüğün kumunu kullanıyordu. 😂😂
Ecivicivokke HurremSultan 3 tane doğurdu biri erkek tarafına birini kaynimlara biri de bize 😍 düşünüyoruz ya kisirlastirmayi
HurremSultan Ecivicivokke büyük nimet şuanda o kadar rahat ki kedim o bağırmnları ağlamaları yok çok mutluyuz hepimiz😅 oh ne güzel bizimkiler kedi bakamaz olsa bizde kalırdı hepsi😅
Rouge Marbled hahahahaha ne tatlılar 2 cocuk gibiler resmen. vay be kucak isteyen kedi cok görülmez sanslısın 😂🤩🤩🌸
Marbled Rouge Evet, kedilerimi görenler senin çocuğa ihtiyacın yok diyorlar. 😄😄 Tam bir kucak delisi. 7/24 kucağımda dursa hayır demez. 😄
Ecivicivokke Rouge bizim kediye çok iyi geldi o kilo aldı neşesi geldi ama bakalım yeni kum kabı alicaz inşallah
Cicekliperde Ecivicivokke ben de çok seviyorum kedi de eşim istemiyor . Alerji oluyorum diyor. Yoksa kızım kediyle büyüsün isterdim. Hayvan sevgisi daha çok olurdu. Babamın evindeyken vardı benden pek haz etmezdi ama yine de çok severdim😂
Ecivicivokke Cicekliperde çok iyi anlasiyorlar oğlumla ben yanında yoksam ikisi de hemen yanına gidip koruyor onu oynuyorlar baya 😍
Ecivicivokke Marbled bunların da öyle yapacağına eminim ama daha rahat hissederler en azından diye düşünüyorum
Deleted_1 Ecivicivokke bende çok seviyorum özellikle kedi yada kuş beslemek istiyorum ama ölürlerse çok üzülürüm diye almıyorum