HurremSultan Ecivicivokke olsun ya yinede iyiki varlar ama merak ettiğim kedin Bi tane mi doğurdu birde kisirlastirmiycak misin gerçekten 😅
Ecivicivokke Marbled yok yok kum temiz olunca hemen yapiyor bence diğer kediyle paylaşmak istemiyor ondan
Marbled Ecivicivokke Kum kaplarını ayrı tutmak daha mantıklı o halde. Gerçi ben de iki kum kabı yapmıştım ama benim de küçük fena. Yine gidip büyüğün kumunu kullanıyordu. 😂😂
Ecivicivokke HurremSultan 3 tane doğurdu biri erkek tarafına birini kaynimlara biri de bize 😍 düşünüyoruz ya kisirlastirmayi
HurremSultan Ecivicivokke büyük nimet şuanda o kadar rahat ki kedim o bağırmnları ağlamaları yok çok mutluyuz hepimiz😅 oh ne güzel bizimkiler kedi bakamaz olsa bizde kalırdı hepsi😅
Rouge Marbled hahahahaha ne tatlılar 2 cocuk gibiler resmen. vay be kucak isteyen kedi cok görülmez sanslısın 😂🤩🤩🌸
Marbled Rouge Evet, kedilerimi görenler senin çocuğa ihtiyacın yok diyorlar. 😄😄 Tam bir kucak delisi. 7/24 kucağımda dursa hayır demez. 😄
Ecivicivokke Rouge bizim kediye çok iyi geldi o kilo aldı neşesi geldi ama bakalım yeni kum kabı alicaz inşallah
Cicekliperde Ecivicivokke ben de çok seviyorum kedi de eşim istemiyor . Alerji oluyorum diyor. Yoksa kızım kediyle büyüsün isterdim. Hayvan sevgisi daha çok olurdu. Babamın evindeyken vardı benden pek haz etmezdi ama yine de çok severdim😂
Ecivicivokke Cicekliperde çok iyi anlasiyorlar oğlumla ben yanında yoksam ikisi de hemen yanına gidip koruyor onu oynuyorlar baya 😍
Ecivicivokke Marbled bunların da öyle yapacağına eminim ama daha rahat hissederler en azından diye düşünüyorum
Deleted_1 Ecivicivokke bende çok seviyorum özellikle kedi yada kuş beslemek istiyorum ama ölürlerse çok üzülürüm diye almıyorum
Ecivicivokke Deleted_1 ama o kadar güzel bir dost oluyor ki insana hele sen uzulunce yanına gelmesi kendini sevdirmesi falan🥰😍