Benim oğluşum 7 buçuk aylık şu an sabah uyanmış yatakta emzigini bulmuş ve ters bır şekilde ağzına koymuş emiyordu 😍😍 ay çok güldüm ve çok hoşuma gitti gerçekten büyümüş artık dedim ya 🥰♥️ siz ilk ne zaman bebeğinizin büyüdüğünü hissettiniz güzel anneler 😍😍
Bebeğinizin büyüdüğünü hissettiğiniz ilk an 😍
- Düzenlendi
Ecivicivokke allahım ağlamak istiyorum bebeğimde bazen emziğini ters emerdi o geldi gözüme. Büyüdü gitti emziği bıraktı iki yaşımızı karşılıyoruz olabildiğince huysuz bir o kadarda ilgiye muhtaç bir ruh haliyle :) günden güne hissediyorum desem yeridir her gün beni şaşırtacak bir şeyi muhakkak yapıyor bugün dışarıdayken adımı söylemeye çalıştı hecesiyle bağırarak hemde ritimli şekilde bi geldim gittim oturup ağlayacaktım 🥲😂 buraya çok şey yazarım sonra yastığım ıslanır çıkacağım posttan ..🥺
Akrep yaaa ne kadar da güzel bir duyguymus gerçekten değil mi ben büyüdükçe daha iyi anlıyorum Allah’ım isteyen herkese versin inşallah evlat ya 😍
Ecivicivokke birde meme bırakma dönemine girdik ekstra duygu karmaşası yaşıyorum. Sanki aramızdaki son bağ buymuş da kopacağız gibi oluyor. Ne çabuk geçmiş gitmiş zaman diyorum. Gerçekten böylesine zor bir sorumluluğu sevdiren rabbime şükürler olsun evlat bambaşka bir şey. İnşallah canım inşallah rabbim herkesin evini çocuk sesleriyle neşelendirsin isteyen herkese en hayırlısını sağlıklı bir şekilde versin 🌸
Akrep amin amin de bak sende görüyorsun ama tek baginiz asla o değil olamaz da benim ki hiç emmedi ordan biliyorum çünkü yine de çok başka duygular var aramızda 😍😍 her daim ilk kosacagi kişi sen olucaksin 🥰
Ecivicivokke bu konu üzerine söylenen her şey içimi ferahlatıyor ciddi anlamda. Kırdıysam özür dilerim gerçekten bağ dediğim şeyden kastım bir nevi tensel bağımlılık bunu farklı bir boyutta yaşayınca sanki boşluk olacakmış gibi oluyor insanın hayatında o bakımdan..
Birde sanırım ters bir zamana denk geldi hiç anlamadığım şekilde uyurken yanlışlıkla bile dokunsam ağlama krizine giriyor öyle uzaklaşıyor ki benden eşim dokununca ağlamıyor benimle özel sorunu var gibi davranıyor ama gündüz de öpüyor cilveleniyor çok üzülüyorum vallahi 😂 gerçekten her bebek öyle farklı ki kuzenimin bebeğinide ben büyüttüm neredeyse , tecrübeliyim diye büyükleniyordum. Ama kendi bebeğimde acemiliğin dibinin dibini gördüm sıyırdım bile ..
Akrep estağfurullah canım ne kırması 🤗 seni anlıyorum ama göz göre göre onu üzmek canını acıtıyor, dayanamiyorsun senden meme isteyince değil mi bal kuzun 😍 ama zamanla alisirsiniz bence o da akşamları daha çok istiyor demek ki memeyi sana trip atıyor kizlar işte küçük yaşta başlıyor tripleri 😂😍
Ecivicivokke aynen öyle zaten bu duyguyu bütün anneler her türlü şeyde yaşıyorlar. Emziği mesela öyle kolay bıraktı ki bazen diyorum ah ne güzel emerdi yani sürekli bi eskiye özlem geleceğe merakla yaşıyorsun :( allah hepsine sağlık sıhhat versin bizlerede bolca dayanma gücü elimizdeki zamanları değerlendirme güzelleştirme fırsatı versin 🤗 ne güzel sohbet oldu 🥰
Ecivicivokke bebeğim 11 aylık emekleyip yanıma gelip bana sarılıyor devamlı çok hoşuma gidiyor büyüdü diyorum. Zamanı tutamıyoruz çok hızlı 🥺
Ecivicivokke Bebeğim aslında bana hep minicik bir yavru gibi görünüyor. Ama doğduğundan beri hiç refleks olarak dahi gülmüyordu. 30 nisan 2021 sabah 05:19′da gece lambası açıkken onunla konuştuğumda 43 günlük kızım ilk defa konuşmama karşılık vererek gülmüştü. Yani benim hiç unutamayacağım bir anı ve tarih; bir bebeğin, kendi bebeğimin ilk gülüşüne şahit olmak..❤ Kilo, boy, fizik ile değil de kızımın büyüdüğünü gün geçtikçe gelişen becerileri ile hissediyorum. İlk gülüşü, ilk dönmeye başlaması, ilk nesne tutuşu, ilk emekleyişi, ilk yürüyüşü,hatta saçları ilk bağlandığında bile duygulanıp ağlamıştım. 🤭 Ömrüm boyunca hiç böyle şeylere duygulanacağım aklıma gelmezdi 😄 annelik çok başkaymış 🥰☺
Ecivicivokke her gün hissediyorum resmen her yeni öğrendiği bir harekette oturup ağlayasım geliyor 😂 en son bayramın 3. Günü akşam komşuya bayramlaşmaya çıktık masanın üzerinde kolonya şişesi buldu aldı onu herkesin eline döktü kendince nasıl hoşuma gitti oturdum ağladım 😭😭
Akrep amin amin canım inşallah bazen zor olsa da en güzeli şeymiş annelik 😍 benim için de çok güzel bir sohbetti 🤗
Gayecikkk01 yaaa sana mı koşup geliyor ayy ne güzel 😍😍
zarifhanim kesinlikle boy kilo sadece rakam sağlıklı olsunlar gerisi boş ama ne güzel bir andır o gülmesi sana ve o ana şahit olman 😍😍 rabbim gulucuklerini eksik etmesin suratlarindan yavrularımızın 🤗🥰
TombulHatun yaaa 😍😍😍 seninki tam ev kızı olmuş 😍😍😂 oyy o kolonya dağıtan minnoş ellerini isiririm ya 😍😍🤤
Ecivicivokke 😘😘 dün akşamda işten çıktık babasını bekliyorz hanımefendi yürüyecekmiş sokakta ama tutmayacakmışım onu sokağı yıktı montundan tuttum diye 😂😂😂
TombulHatun oo senin işin zor “ya anneeeggg bırak beniii” modun hayırlı olsun 😂😂
Ecivicivokke her geçen gün yeni yeni şeylerle karsilasiyorum en çokta kiyafetlerinin küçüldüğünü görmek beni çok üzüyo sanki hep o kiyafeti giyecekmis gibi daha 2 kere giydi ne cabuk buyudu diye agliyorum😢 keske hic buyumeseler
Poinella yaa hiç büyümesin isteyip büyümeleri için de can atarız elimizden geleni yaparız ya 😍😍 biz de normal değiliz he 😂😂
Ecivicivokke kızım 14 aylık ceketini ve ayakkabısını getirip kapının önüne oturduğunda hem çok gülmüş hem de çok duygulanmıştım ya🥲 birde annii diye beni çağırıyordu allahım ya 🥲