• Muhabbet
  • Bebeğinizin büyüdüğünü hissettiğiniz ilk an 😍

Lagerthaaa yaaa onu bende çok istiyorum ama hiç yapmıyor benim ki 😫😫 herkese gidiyor gülüyor ya🙄

Ecivicivokke her gun diyirum neredeyse"zaman ne hizli geciyor tek elimin icine sığiyordu simdi buyuyir "ilk yeni dogan kiyafetlerini kaldirirken demistim bunun icine nasi sigiyormus diye, sonralar da emeklemesi konusmasi, yürümesi her defasinda buyuyir diye duygulandim . Hem mutlu oluyorum hem agliyorum. Mutluluktan aglamayi anne olduktan sonra cok defa yasadim. Oturup karsima kucaaak deyisinde mi ilk su istemesinde mi? Daha bur cok ilk imizde mutluluktan ağladım daha 22 aylik aglayacagim cok aey var🤪

Ecivicivokke ben tam ablamıyla bir yaşta tamam bu bebek büyüdü demiştim. Cidden bi güncelleme gelmişti çocuğa 😅 19 aylık 2 yaş sendromuna girdi tam bi ergenus var evde 😁🤭

Ecivicivokke kızım neredeyse 8 buçuk aylık ve artık 1 haftadır çok rahat bir şekilde bir yerlerden tutunup kendi kalkabiliyor. Sabah kahvaltı hazırlıyordum bir yandan da bulaşık makinesini boşaltıyordum tabi makinenin kapağı açık o arada kızım gelmiş kapağından tutup kalkmış dikiliyordu öyle karşımda öyle görünce çok mutlu oldum bir an🥰 sanki annesine yardım ediyormuş gibi ama halbuki işi gücü yaramazlık artık😁

Ecivicivokke bir gün eşimle tartışmışız ailemde uzakta çok özlemişim oturdum ağlıyorum, kızım yanıma geldi sarıldı iste o gün büyüdüğünü anladım. Şimdi de ne zaman ağlasam gelir sarılır 🥹💜

Ecivicivokke Kızım 8 aylık falandı bende kronik gıcık tarzı bir öksürük vardı ara ara öksürüyorum,sonra kızımda öksürüyor hasta oldu sanıyorum biraz geç farkettik meğer benim taklidimi yapıyormuş,o an büyümeye başladığını anladım😂

Ecivicivokke 2. Bebeğimin büyüdüğünü tamda bugün hissettim 10 bucuk aylık patates kızartması yapmıştım ablasına istedi verdim ve kendisi yedi dedim kızım büyümüş