Cleopatra yaaa nasıl fenalar ya 😍😍
Bebeğinizin büyüdüğünü hissettiğiniz ilk an 😍
Pink-pink2 oyy maşallah kocaman olmuş bile😍
Sokaklambasi yaaa bal 😍😍
Ecivicivokke inşallah canım 🙏🌸
Ecivicivokke Teşekkürler🙂
Cleopatra hshshsjsjsjsjjsjs
Ecivicivokke kesinlikle yaaa 18 aydan sonra baya asabi sinirli modda devamlı mutsuz 🥲 ancak parka çıkınca mutlu oluyor 😊
Bugün temizlik yaparken odasından koşarak geldi. Hemen oturup sarıldım. Yanağımdan öptü ve bana; Annecim bugün hiç öpmedim o yüzden seni çok özledim dedi. 🥲 O öpücüğün güzelliği bu sözler beni ağlatmaya yetti. İçimden büyüyorsun iki gözümün çiçeği. Hemde çok hızlı büyüyorsun dedim. Gözyaşım pıt! 🥹🥹
Hee birde ara ara gelip annecim yorulduysan ben iş toplayayım dedi. İş toplamak?( Temizlik yapmak ajhshha). Bu bebe dün 3 yaşına girdi. ☀️🥰
- Düzenlendi
Ecivicivokke Ahhhh neler neler var ki anlatsak roman olur💖🙈 her gün desem yeridir herhalde. Ama dün şey oldu en son çok komik 😂 ben rahatsızım biraz nezle grip gibi bisey oldum. Eşim eve geldiğinde Kızım ona dedi ki, “Baba annem hasta oldu onu hastaneye götürmeiz lazım, doktor şurup verecek iyilesicek” 😂😂 sonra bana dondu diyo ki "Annecim korkacak bisey yok iğne hic acitmiycak tamam miiiii🙈🙈🤣🤣 bi de bi ara kabızlık çekmişti o zaman demiştim ben ona kakani yaparsan karnın rahatlayacak, ağrısı gececek diye. Geçen gün kuzenlerim bende regliyim karnın agriyo diyorum onlarla. Duymuş beni geldi diyo anne kakani yaparsan ağrın gececek korkacak bisey yok, git tuvalete 🤣🤣🤣 Bi de temizlik hastasi benim bi küçük versiyonum oldu kendisi anne sana yardım edebilir miyim bez ver ben de sileyim ve ben süpüreyim falan filannnnn 😍😍
KahveliMom havalar ısınıyor en azından o yönden şanslısın biraz 😍
Bisaniye yaaa anaaam ne kadar sapsaal 😍😍😍 bizimkiler de der mi onu ya 😍😍 benim ki gider babasına der kesin 🙄
bittercikolata yaa senin ki lafları hemen havada kapiyor desene 😍😍 çok dikkat etmek lazım he bu dönem 😂😍😍
Akrep Üzüldüğümü görünce hemen gelip sarılmaya çalışıyor eliyle yüzümü okşuyor 🥹Geçen yemek yemediği için elimi yüzüme koyup off dedim ağladığımı sandı o da ağlamaya çalıştı elimi tuttu kucağıma oturdu o kadar duygulandım ki her şeyi hissediyorlar o kadar çabuk büyüyorlar ki geçmişte yaşadığı tüm zorlukları unutuyor insan
- Düzenlendi
Ecivicivokke kızım 7.5 aylık yürüteçte fıldır fıldır gezmesi odadan çıkınca arkamdan ağlaması beni taniyo olması o heyecanı ah kalbimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😊abisi de 4 yaşında 🤍
Popy_ yaa yasitlarmis seninkiyle en güzel zamanlari gerçekten 😍😍
Ecivicivokke evett çok tatlılar annelik gerçekten zor zor oleugu kadar güzel ❣️
Popy_ kesinlikle 😍♥️
Ecivicivokke Bizde ki tam tersi 😂 Hatta geçenlerde gelip aramızda yatmak istedi babası öpüyor iyi geceler oğlum diyor oğlum dönüp beni öpüyor iyi geceler annecim diyor😂 Sonra seni seviyorum oğlum dedi, benim oğlan da dönüp bende seni çok seviyorum anne sen benim kalbimsin dedi ajsjshs 😂😂