PRP denediniz mi hiç ?
limonnn rica ederim beybi 🌸😘
AlinAda merhaba tavsiyeniz üzerine ben de prp yaptırdım yüzüme. İğnelerin izi hâla duruyor. Ve yüzüme kapatıcı dılan hiç bir şey sürmüyorum, ama cildim aşırı kötü. Solgun yaşlanmış bir cilt sanki. Doktora yüzüm daha da kötü deedıgımde 15 güne anca kendine gelir cildin dedi. Yenilendiği için böyle olması gayet normal dedı. Doğru mu sizce de
limonnn iğneleri izi ikinci gün geçiyor genelde bende sadece nemlendirici ve güneş kremi kullanıyorum.. İlk gün kızarıklık oluyor ama ikinci gün ciltte parlaklık oluyor düzeliyor ben bugün 3.seansimi yaptırdım mesela şuan iğne izleri var kızarıklık var nemlendirici sürüyorum bol bol yarına geçer parlaklık gelir böyle olması gerekiyor siz ne zaman yaptırdınız
AlinAda ben geçen cuma yaptırdım. Daha 1 hafta değil yani. Ancak iki tane daha kocaman deri altı sivilce çıktı tekrar çok acıtıyor. Ben ilk seans sonrası artık sivilceler durur dedim ama ikisi birden çıkıyor. Bunun dışında da yüzüm çok solgun ve yaşlanmış gibi. Küçük küçük akneye benzer şeyler çıkıyor