Lagerthaaa kız belli ki sağlıklı ve sorunun sorulma sebebi de belli ama siz bilirsiniz yine
Kızlık zarı
Sucuklu_yumurtaaa sizinki de iştah açıcı 😋
Emirin_annesi
Rapor alsın demi sözünün değerinin olmadığı adamı raporla tutsun elinde. Siz de en gerici bravo 👏
LingardiumLeviosa çağdaş görünmek için sınırlarını zorluyordu 🤦🏻♀️
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa .. ve üzgünüm sizin adınıza. Kendi milletinin ahlak değerlerini tanıyamamış, ileri zihniyetinize bir not düşmek isterim. o bahsettiğiniz ahlaki kültürlenmeyi(!) toplumun sindirebilmesi için 150 yılı feda etmek gerekir. Ben de buyurun yapın diyorum. Ama yaparken sağa sola sataşmadan bi zahmet
Emirin_annesi sizin bu kadınlar üzerindeki baskıcı zihniyetiniz nelere sebep oldu yıllardır neden hala zara bu kadar önem veriyorsun anlamıyorum. Ve üstelik kadınsınız. Ar namus vajinada aranır mı yahu:) komiksiniz.
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa şu yorumunuzdan sonra size cevap vermeyi kendime zül sayarım. Zira konuşmaya akıl , anlayış gerek. Selametle
Emirin_annesi sizin sığ düşünceliler gerçekten değişmiyorsunuz.
Emirin_annesi Boş yapma Emir’in annesi namus 2bacak arasındayda senin için sadece işine bak sen.Kocan koruyabilmiş mi bari namusunu seninle evlenmeden önce 😂
Let_mekill_U iki bacak arası diye nitelendiren sizsiniz ve saygısızsınız. Ne düşündüğünüz , nasıl yetiştiğiniz, çocuklarınızı nasıl yetiştireceğiniz kimsenin umurunda değil . Anlıyor musunuz? Kimsenin değer yargıları sizin de umurunuzda olmasın bence. Bu yüzden asıl siz boş yapmayın , geldiğiniz yere geri gidin . 👋🏼
Let_mekill_U Kocan koruyabilmiş mi bari namusunu seninle evlenmeden önce 😂
Kafaya bak , mis gibi 👌🏼. Yok koruyamamış , merak ettiğiniz başka bişey var mı?
Emirin_annesi hahahaha yok sağol
Glr09 bisiklete bindiğim gün bir kanama olmuştu bende o zaman bekardım kızlığım gitti diye anneme koşmuştum. Allahtan annem bilgilide öyle şey olmaz bisikleti çok sürdün yara olmuştur dedi. Gerçekten de öyleymiş ilk ilişkimde yine kan geldi 😅