diana gizemsez oneri woyle canim soan suyu dediler bana burdada ben onu kaynanam tavsiye etmiwdi adetimnen sonra 10 gun kuru incir ve soan suyu icdi her gun heresinden 1litre onda sonra internete okumuwdu sik sik ara vermeden iliwki bide dokdorum bana hamileliye hazirlik icin ilac onermiwdi bi ayi olmafi o ilacin ama iwe yaradi Allah sanada nasib eder inwaAllah
Tugbalina diana dr hangi ilacı verdi cnm bende 1 yılı geçit korunmuyorum 2. Çocuk istıyoruz sağlık sorunu yok ama olmuyo
diana gizemsez ama bunlarin hepsi bow ben en cok dua etim gec oldu artik hep hayal kirikliklarindan bikmiwdim hep tesd yapiyorum negatif oluyodu artik Allahim gunahimdan gecsin dua bile etmeye cocug icin hevesim kalmamiwdi bi anda oldu herwey ama bunada wukur ederim
Mavisim Merhaba kızlar ben de11 senelik evliyim 9 yaşında bir oğlum var ama bebek istiyorum olmuyor ayrıca eşim yurt dışında çalışıyor senede iki kere geliyor onda da ne kadar birlikte olursak ama bana çneriniz varsa çok mutlu olurum bebek için 🙏🏻💙
HaleNurAyas diana merhaba . Benim doktorum her sabah yataktan kalkar kalkmaz derece ile ateşimi ölçmemi söyledi. Not aldım her gün aynıı çıkıyor. Yumurtlama günü sadece yarım derece yüksek çıkıyor. Ben öyle tutturdu benim yumurtlama günüm erkenmiş Bilginize