Çok gerginim
Eskobar keşke kestirmiş olsalar bari ümidimiz kalmaz bacı gibi geçiniriz 😊
Nezaket2010kerimali2020moms al makası eline yapmıycaksan kesiyorum bak de😂😂
Eskobar mantıklı 😉
Mekikkkk gerçekten çok zor olmalı senin için. Ben böyle bir durum yaşamadım ama sevgiyi hissetme isteği çok önemli. Cinsellik psikologları var denemediyse belki bu bir çözüm olabilir
MBK denedim çikolata macun içecek ne varsa denedim psikolog tedaviside gördük tedavi sürecinde gayet iyiydik zamanla yine eski haline döndü inanın artık ufacık bi umut kırıntısı bile kalmadı içimde
Deleted_1 Balta ancak budar bence🤪🤪🤭
Mekikkkk ya ne söyleyeyim bilemedim ama gerçekten özgüvenini kaybetme çünkü problem sen değilsin. Eminim başka biriyle evli olsaydı yine aynı problem olurdu. Eşinde depresyon varmi? Ilaç kullanıyor mu? Isteksizlik o tarz durumlarda olabiliyor. Ve bazı insanlar cinselliğe gerçekten önem vermiyor ve aramiyor. Şuan ismini unuttum ama ismi vardi
Yasak_elma ahahah aynı fikirdeyim 😂🤣
🏃🏻♂️🪓🫢
BerlinerBol88 yok hayır herhangi bi ilaç kullanmıyor evlilik içinde bunun dışında sıkıntımız yok ama ailesinde çok sıkıntı var sürekli kavga tartışma hali bazen düşünüyorum bu gerginliklerden dolayı mı diye ama sanmıyorum ya bilmiyorum onun için önemsiz bi detay sanırım bu ne kadar anlatsamda neler hissettiğimi anlamadığını düşünüyorum