• Muhabbet
  • Eşiniz yurtdışına gitmek istese?

bebelihayat eşiniz hangi ülkeye gitti? Çocuklarınız kaç yaşında ve siz de gitmeyi düşünüyor musunuz yanına?

dramaqueencnm evet süreci biliyorum sadece kafamı karıştıran şey bebeğim küçük ve gitmemiz mi daha doğru kalmamız mı ona karar vermekte zorlanıyorum

balbocegi canada da suan. Buyuk kizim 3 kucuk kizim 9 bucuk aylik. Evet bende gitmek istiyorum ama aile birlesim islemleri uzum suruyor biz 2-3 yili gozden cikardik. Hersey cocuklarimiz icin ama 2-3 yil babasiz buyuyecekler hele kucuk kizim hic tanimaz babasini o gittignde daha 6 aylikti.

KahveliMom ya biz temas bağlımlısı bir çiftiz tanıştığımız andan şu ana kadar en fazla 2 gün ayrı kaldık ben çok zorlanacağımı düşünüyorum eşimde aynı şekilde ama her şeye kızımız için katlanmaya çalışacağız

bebelihayat offf en çok beni üzen şey de o babasını tanımaması, kokusunu bilmemesi görüntülü konuşmak falan bir yere kadar eminim psikolojik olarak çok zorlanmışsınızdır

balbocegi benide en cok yarayalan sey o zaten. Ilk gittiginde maddi manevi cok yiprandim simdi sadece manevi olarak yipraniyorum cocuklari tek basima buyutmek,buyuk kizim babasini cok ozluyor ona asiri derece de uzuluyprum kucuk kizim zaten baba bilmiyor. Sonunu dusununce icim ferahliyor 2-3 sene sonra her seyin daha guzel olcak doye felan kendimi surekli motive ediyorum. Insallah sizin hakkinizda hayirlisi olur 🙏🙏

bebelihayat çok teşekkür ederimmm🥹 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, minnoşlar bir an önce sağlıkla kavuşsun babalarına😍

balbocegi ben olsam giderdim ben gittiğimde oğlum daha doğmamıştı orda tek başıma doğurdum anlık pişmanlıklarım oldu tabii ki ama iyi ki de gitmişim diyorum

Nakrenpasa sorma bacım aynı dert bizde de var ailesi hepsi Almanya’da hatta sülalesi benimkini de gçnderemiyorum 🤦🏼‍♀️

balbocegi
                  Evimi düzenimi bozmadan gidecekse gidebilir her ay düzenli paramı gönderirse sıkıntı olmaz. Ama bütün düzenimizi bozacak ben aile evine gidecem o yurt dışına gidecek hiç gerek yok otursun oturduğu yerde

Nayino ben de çalışıyorum burda bebeğe annem bakıyor , gidiş parasını bulmak için mecbur satmak gerekiyor eşyaları

balbocegi valla canım iyi düşün taşın eşin gidecek sonuçta sokakta kalmayacak sizde bı yolunu bulursunuz elbet

balbocegi şuan türkiye ye döndüm 15 yılımı geçirdim orda imkanım olsa dönmezdim