balbocegi bebelihayat çok teşekkür ederimmm🥹 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, minnoşlar bir an önce sağlıkla kavuşsun babalarına😍
dramaqueencnm balbocegi ben olsam giderdim ben gittiğimde oğlum daha doğmamıştı orda tek başıma doğurdum anlık pişmanlıklarım oldu tabii ki ama iyi ki de gitmişim diyorum
Buzlulimonatam Nakrenpasa sorma bacım aynı dert bizde de var ailesi hepsi Almanya’da hatta sülalesi benimkini de gçnderemiyorum 🤦🏼♀️
Nayino balbocegi Evimi düzenimi bozmadan gidecekse gidebilir her ay düzenli paramı gönderirse sıkıntı olmaz. Ama bütün düzenimizi bozacak ben aile evine gidecem o yurt dışına gidecek hiç gerek yok otursun oturduğu yerde
balbocegi Nayino ben de çalışıyorum burda bebeğe annem bakıyor , gidiş parasını bulmak için mecbur satmak gerekiyor eşyaları
Buzlulimonatam Nakrenpasa bizim ki de öyle büyü mü yaptılar adama ne yaptılar eltilerim anlamıyorum ki sırf gitmeyelim diye
Nayino balbocegi Ben sadece kendimi senin yerine koyup yorum yaptım hayatım. Bi mecburiyet varsa yapacak bir şey yok
Cicikiz balbocegi valla canım iyi düşün taşın eşin gidecek sonuçta sokakta kalmayacak sizde bı yolunu bulursunuz elbet
Nakrenpasa Buzlulimonatam 🤣 ben büyüye filan inanmam da demek ki yeterince ikna edemiyorum ben 😉 biraz daha aksiyon alayım bari geceleri😬😬😬
Angellove2010 balbocegi eşime güvenim sonsuz ise gitmesini isterdim ama bir yandan da insanın memleketi gibi olmuyor hiç bir yer yani çok düşünürdüm galiba eşimi de yalnız gönderemezdim bilemiyorum 2 yıl çok uzun bir süre 😒
Prenses_04 balbocegi Canım bende aynı durumdaydım buradaki şartlardan dolayı eşimi gönderdim şuan yurt dışında 20 gün oldu gideli 2 yıl sonra bizde gidicez inşallah tabi herkesin görüşü farklı ama ilersii için evladım için gönderdim
Buzlulimonatam Nakrenpasa aa yok anacım adam normalde ağzımın içine düşer her dediğimi istediğimi yapar ama konu Almanya olunca Nuh diyor peygamber demiyor
MBK balbocegi eşinize güvenip inanıyorsanız gönderin ayrıca herşeyi satmak zorunda değilsiniz. Sonuçta bir bilet parası alıp gidecek ve iş bulup biraz para biriktirse ve ev tutsa yine gidebilirsiniz. Peki sizin gitmeniz için iki sene beklemeniz şart mı
balbocegi MBK evet onun orda iş bulup düzeni kurması lazım ve biz sonradan gideceğimiz için evrakların onaylanması falan 2 yılı buluyor