Eskobar pişkin erkeğe naparsan yap boş. Karısını aldatmış adam tırnağını söksen nolur gerekirse öldür benim yine hırsım bitmez😂 su alıcak para bırakmam orası ayrı konu 🥲

Eskobar evet canım maalesef 🙄ama ben görüşmediği birime direk bunu yazacak cesaret var mıdır bilemedim sanki görüşüyorlar gibi geldi tabi kimsenin günahını almayız

hatun366 canim zaten erotik bir film var eşin izleyebilir sende aynı şekilde ama başka bir kadınla bunun hakinda +18 konuşuyorsa bir sıkıntı vardır abi ayağı g.öt ayagidir haberin olsun .gözlerini üzerlerinden ayırma

Nazen burda pek günah alacak bişey kalmamış gibi ne alaka yani 🙄

Akrep öyle deme bi erkegin en hassas noktsınıda alırsan pişman olur tabikide😂😂

Eskobar neyi konuşuyoruz allah muhafaza de dilini ısır 😂🤪🤪

Eskobar aynen ya Allah başa vermesin şu sapıkları da ıslah etsin

hatun366 bacım Allah iyi etsin. Devir çok kötü olmuş. Kimseye güven olmuyor. Eşim gece çalışıyor güvenlikci. Parkta gece iki gencin ilişkiye girdiğini görmüş. Artık ulu orta olmuş. Pis insan çok. Eşinin haddini de bildir. Şimdikiler şeytan gibi. Allah kimsenin yuvasını yıkmasın

hatun366 filmede ana karakterin haricinde bir de yakışıklı bahçıvan var.. başroldeki kadın kocasını terk edip bahçıvanla gidiyor tabi aralarında tutkulu bir şeyler oluyor filan. Yani baya baya eşinizle bu kızın ilişkisi var da ona yerim yazıp öpücük atmış daha önce demek eşiniz önceki mesajları silmiş konuşma bitti sanmış kız sonradan yazmış. Bu en sonko bahçıvan olayı da resmen seni böyle … Yaparım diyor kıza direk

hatun366 kızzzz naptın konuştun mu kocanla ne dedi sana abisi olarak ona öneri de mi bulundum dedi

hatun366 söylemek için niye kendinizi zor tutuyorsunuz anlamadım? 365 erotik, fantezi dolu bir sex filmi. Eşinin bunu başka bir kadına önermesi demek bildiğin iş atması demek. Kusura bakma ama iğrenç bir şey yaptığı. Kız aa evet çok güzelmiş, çok beğendim dese muhabbet nerelere gidecek acaba?

Kocası bi yanlışlık olmus yaaa arkadasima yazcaktim ona yazmisim gibi bi aciklama yapicak ve konu kapanicak

PiTi evet konuştum kafandan kuruyorsun dedi ama yerlermi yemezler evden gönderdim ne halin varsa gör dedım pislik abisine gitmiş eltim aradı hayırdır ne oldu diye o pislik kaynına sor dedım telefonu kapattım

Kiz bunu atiyo 😘kocana ustune bide yerim yaziyo onun sa ustune 365 gunun filimini atiyo ve siz hic bisey yapmiyosun simdi bisey dicem bacimda boynuzunu ben bile gorebiliyorum yani bukadar saf olma gorunen koy kulavuz istemez iyi sabretin helal

PiTi eşimin yeğenleri WhatsApp ta mesaj atıp duruyor ne oldu diye eşim onlara beni yanlış anlamış gibi şeyler demiş

• PiTi bunu yanıtladı.

hatun366 iyi yapmissin keske elinde bisey olsaydi inkar ediyo ya vuracaktin yuzune yuzune