365 gün filmi ve eşim
hatun366 filmede ana karakterin haricinde bir de yakışıklı bahçıvan var.. başroldeki kadın kocasını terk edip bahçıvanla gidiyor tabi aralarında tutkulu bir şeyler oluyor filan. Yani baya baya eşinizle bu kızın ilişkisi var da ona yerim yazıp öpücük atmış daha önce demek eşiniz önceki mesajları silmiş konuşma bitti sanmış kız sonradan yazmış. Bu en sonko bahçıvan olayı da resmen seni böyle … Yaparım diyor kıza direk
hatun366 söylemek için niye kendinizi zor tutuyorsunuz anlamadım? 365 erotik, fantezi dolu bir sex filmi. Eşinin bunu başka bir kadına önermesi demek bildiğin iş atması demek. Kusura bakma ama iğrenç bir şey yaptığı. Kız aa evet çok güzelmiş, çok beğendim dese muhabbet nerelere gidecek acaba?
Kocası bi yanlışlık olmus yaaa arkadasima yazcaktim ona yazmisim gibi bi aciklama yapicak ve konu kapanicak
Kiz bunu atiyo 😘kocana ustune bide yerim yaziyo onun sa ustune 365 gunun filimini atiyo ve siz hic bisey yapmiyosun simdi bisey dicem bacimda boynuzunu ben bile gorebiliyorum yani bukadar saf olma gorunen koy kulavuz istemez iyi sabretin helal