Akrep bunlar nasıl duruyo böyle anlamıyorum😂😂😂😂

Eskobar aynen kuşum eşeledikçe bişeyler çıkıyor canım sıkıldı valla yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal 🤷‍♀️

Deleted_1 adam yapmış bi pezevenklik ama kadında gelmiş ne anlamılıyım diyor atı alan üsküdarı boylamış boynuzu takmış ama hala fikir buna deli oluyorum

Akrep benim o adamı yolasım geliyor içimden türlü türlü eziyet fantazisi geçiyor ama millet konuşmayla upraşıyo daha ne diyim herkese bu enayilikten nasip etsin oğlanlar yaşadı

Eskobar o adamı alıp kırmızı odaya sokmak lazım türlü türlü fanteziye uygun odacığımız 🥲😂

Akrep tırnaklarını kelpetenle sökerim dişlerinide penseyle saçlarını tek tek cımbızla çekerim müstehçen yerine kezzap atarım kazığa oturttururum ve bunun gibi daha çok şey😂😂😂

Eskobar Hiç onları yapıp zahmete girmem vallahi 😂 o kendine yapacağını yapmış derim *iktiri çekerim 🥲

Akrep zakkat bırakmadan kapanmaz o defter😂😂😂

Eskobar pişkin erkeğe naparsan yap boş. Karısını aldatmış adam tırnağını söksen nolur gerekirse öldür benim yine hırsım bitmez😂 su alıcak para bırakmam orası ayrı konu 🥲

Eskobar evet canım maalesef 🙄ama ben görüşmediği birime direk bunu yazacak cesaret var mıdır bilemedim sanki görüşüyorlar gibi geldi tabi kimsenin günahını almayız

hatun366 canim zaten erotik bir film var eşin izleyebilir sende aynı şekilde ama başka bir kadınla bunun hakinda +18 konuşuyorsa bir sıkıntı vardır abi ayağı g.öt ayagidir haberin olsun .gözlerini üzerlerinden ayırma

Nazen burda pek günah alacak bişey kalmamış gibi ne alaka yani 🙄

Akrep öyle deme bi erkegin en hassas noktsınıda alırsan pişman olur tabikide😂😂

Eskobar neyi konuşuyoruz allah muhafaza de dilini ısır 😂🤪🤪

Eskobar aynen ya Allah başa vermesin şu sapıkları da ıslah etsin