Gamze88 ben de zaten öyle diyorum😄zorlamıyorum doğru zamanda hayırlı bir bebiş olsun ne zaman hayırlıysa o zaman olsun😇senin kızını da oğlunu da Allah korusun ❤

nur001 ıyıkı zorlamıyorsun ıkı aylık evlılıkte ne bu acele bebek ıcın

Ya daha 2 Ay ne demek daha çok erken olursun bide ilişkiden sonra hemen banyo yapma biraz bekle gerekirse lavobayada gitme ben gittiğimde akıyor söylemesinayıp

nur001, başlığı ...... olarak değiştirdi.

nur001 2 ay diyorsun zorlamıyorum diyorsun 😁🙃biraz tutarsızlık var galiba neyseee allah gönlüne göre versin canım ama eşiniiii iyi tanııı ondan sonra bebek düşünün !!

Gamze88 2 ayın nedenini sordum sadece evet artk zorlamıyorum ne zaman oldu oldu☺eşimi de çok iyi tanıyorum evlilik 2 ay ama tanşmamız çok uzun zaman

nur001 2 ay cok az bir zaman dilimi hamile kalmak İçin canım😅bazılarında hemen oluyor bazılarında 1/2 sene oluyor normal yanii iki ay.ilk kızım benim düğünümüzden 3/4 ay sonra oldu nasip kısmet işi hamilelik 😉💜

12 gün sonra

Gamze88 sevgilimle geçen hafta çarşamba ve perşembe ilişkiye girdik korunmasız. Reglime 2 gün falan kala. Dün de çok ağrım sızım vardı regl ağrısıydı azar azarda kan geldi ve bugun baya baya pedlerim dolup taştı. Yerleşme kanaması değildir di mi? Ve daha gebelik gerçekleşmez? Sevgilim içime asla boşalmadı hep dışarı boşaldı.

Eylullara ben evli olduğum halde korunuyorum sizdeki de büyük cesaret doğrusu 😅Nie böyle riskli şeyler yapıyorsunuz ki ?sorunuz hakkında hiç bilgim yok olsaydı cevaplardım,olan varsa yazarsa süpe olur !