TombulHatun hahhay kız beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün ilk defa böle bişi goruorhm desem e bunu ne için kullanacak yani sürekli bunla mi duracak amaç ?😆😆😆g.tumuze bişi takmadigimiz kalmıştı valla
+18
Eskobar 😆😆😆kazık mi girsinn😆😆ayyy koptum herhalde bu ols agerek ilk defa gördüm
- Düzenlendi
TombulHatun o degil de kadın birde profil resmi koymaz mı 🤭tanıdıklarını düsün burda varsa artık herkes arkasına bakıcak arkada cıkan kuyruk muyruk var mı diye 😂ilk post bu ve fotosu da var
TombulHatun bilmeeem daha iyi sanırım :)) ben bu dünyaya fazla masumum diyim size 😂😂
fistikli_gaymakli_baklava kız nersine sokacak sokup ne yapacak vallahi anlamadm 😂😂
bitterdelisi24 peride sana öğretimiş olması lazım bu kadar masum olmaman gerektiğini 😂😂
Rouge ya off fotoyu şimdi farkettim Allahtan tanıdık çıkmadı 😂 bune cesarettir yiğidim 😂
TombulHatun bilemeyiz ya cıkmıssa 😂😂ben bu profili asla unutmam diyelim bir yerde denk geldim valla direk bakarım😂😂
TombulHatun adamlar reklamlarında haklılarmış 😂
Anam bi kaç saat girmedim neler olmuş öyle valla bilmediğimiz her boku burda öğreniyorum iyi mi kötü mü bilemedim 🤷♀️
TombulHatun kız bi ben mi saftım bekarken gerdeği bile bilmiyordum 😂
TombulHatun yok be canısı :) her seferınde şaşırıyorum ben :))
Elifezgi Kız o neki töbee 🤭 bi googleden bakıyım dedim bacım gğnlük hayatta napacan onu nasıl oturaxan ya kaçarsa bi tarafına 🤭🤭
TombulHatun şok oldum ilk defa böyle birşey duydum ve gördüm allahım daha bilmediğimiz neler vardır tahmin edemiyorum
TombulHatun Bi insan neden g*tüne kuyruk takmak isterki 🤭🤭 töbler olsun Arama geçmişimi neyi hep sildim 😂😂😂
Eskobar makatı genişletip ilişki esnasında kolay olması için galiba 🫣
TombulHatun aynı durumdayim emin ol birde ilk gördüm bu da mı cikmia dedim ben baya geri kalmışım hayır yani bunu sokunca ne olacak şekli güzel dursun diye mi acaba kullanacak 🤔🤔
Rouge ahahah tıpalı hanım diye aklıma kazındı 😂😂
Buzlulimonatam ahah yavrm sende o kadar da değil be 😂😂
bayangamzelili öğreniriz merak etme, 😂😂