Rouge TombulHatun bilemeyiz ya cıkmıssa 😂😂ben bu profili asla unutmam diyelim bir yerde denk geldim valla direk bakarım😂😂
Deleted_1 Anam bi kaç saat girmedim neler olmuş öyle valla bilmediğimiz her boku burda öğreniyorum iyi mi kötü mü bilemedim 🤷♀️
Pink-pink2 Elifezgi Kız o neki töbee 🤭 bi googleden bakıyım dedim bacım gğnlük hayatta napacan onu nasıl oturaxan ya kaçarsa bi tarafına 🤭🤭
bayangamzelili TombulHatun şok oldum ilk defa böyle birşey duydum ve gördüm allahım daha bilmediğimiz neler vardır tahmin edemiyorum
Pink-pink2 TombulHatun Bi insan neden g*tüne kuyruk takmak isterki 🤭🤭 töbler olsun Arama geçmişimi neyi hep sildim 😂😂😂
fistikli_gaymakli_baklava TombulHatun aynı durumdayim emin ol birde ilk gördüm bu da mı cikmia dedim ben baya geri kalmışım hayır yani bunu sokunca ne olacak şekli güzel dursun diye mi acaba kullanacak 🤔🤔
Buzlulimonatam TombulHatun ama yaa valla öyleydim kuzum bacılarım yanımda konuşmazlardı ayıp diye kimse söylemedi de evlendiğim de kör topal girdim gerdeğe 😂
fistikli_gaymakli_baklava TombulHatun kız güzelleştiren varki o kadsr çeşidi varmış bu ürünün düşünsene kulanip eşinin yanina gidion totisinde bişi kalmış hayatım dio kız benimki görse bu ne der 😆😆
ZRaporu TombulHatun safari de sayfa açık kalmış eşim bir açtı ben yerin dibi😁 yaaa yeminle artık linklere girmeyeceğim 🥲
TombulHatun ZRaporu ayyy yaktım seni 🙈😂😂 ben şirket bilgisayarndan girmişmtim inşallah geçmişin tamamını silmişimdir 😂😂