Nietzsche Bende bu korku filmlerindeki gibi sanıyordum yani vahşet dolu, büyünün sonunda iyi kötü herkesin öldüğü çarpıldığı falan. Yada semum filminde kadına yaklaşıyorlar işte ateşli tuhaf yaratıklar. Halbuki öyle değilmiş bu işin başı, ortada ürkütücü bir görsel yok ama varmış gibi oluşan korku var. Havas dedikleri de o hisler alemi. Cin gibi derler hani demek ki bunlar kurnaz varlıklar, öyle uğraştıklarına korkutarak eğlendiklerine, yalvartarak kibir yapıp övündüklerine göre. İnsana görünmeden istedikleri şekle girebilen rüyalara girebilen yada vesvese vererek bilinçaltında o algıyı oluşturarak kötü rüyalar görmene sebep olabilen varlıklar.. yani psikolojik algını bu şekle yöneltmek istemem ama hoca bana bakıp birden “senin kalbinde hastalık(büyü, musallat) var” dedi. Bu ömrüm boyunca asla ihtimalini vermediğim bir şeydi. Hayatımın şokunu yaşadığım yıkıldığım bir gündü yani. O sorular sordu benden sadece evet yada hayır diye cevaplamamı istediği. İlk sorduğu ise rüyalarında yüksek bir yerden düşüyor musun, yada yükseğe kaldırılıyor musun, kedi köpek yılan görüyor musun oldu. Bende evet yılan akrep çok görüyorum, birde rüyamda suda boğulduğumu çok görüyorum dedim. Sonra sormaya devam etti, yani bunların hepsini o musallata yordu. Konuştu, okudu, bir kaç şey daha yaptı. Rahatsızlanırsam kötü rüyalar görürsem tekrar aramamı söyledi ama 3 aya yakındır hiç o hayvanları rüyamda görmedim, yada zihnimde dahi düşünmedim. Ama şimdi senin durumunu da merak ettim, yani bir gelişme olursa lütfen haber ver, inşallah iyi yönde olur. Dualarım seninle 🤲🏻