saklihan eşim bende 2 3 cm kısa ve asla topuklu giyemiyorum annesi gibi duruyorum yanında zaten kilom var 😁

saklihan aynen aynen😁 düğünümde bile spor ayakkabı giydim ama topuzdan gene uzun çıkmışım😁

saklihan yaa evet aslında hoş bir görüntü değil gibi ama aldığıma hiç pişman olmadım elbiseyle tamamlayıcı gibi görüntü olarak topukludan bi farkı yok her gittiğim düğünde giydim diyebilirim😂 eğer uzun görünmek gibi bi endişen varsa için rahat etmiycekse hiç giyme topuklu bence yani tarzına uygun daha farklı şeylerde bakabilirsin. Bazıları hiç takmaz yorumlardada görüp tebrik ediyorum valla bende takmamayı çok isterdim ama maalesef boy takıntım oluştu zamanla. İçim rahat etniycekse gün boyu aklım o şeyde oluyo hiç rahat hissedemiyorum ben. Birazda kişiliğine bağlı çokta takmıycaksan hiç sıkıntı etme giy gitsin😅

Queen_Mommm bende düz giymiştim ozaman sıkıntı yok benden uzunda gelinlikte hafif kabarıktı kiloda olmasa topuk yok gelinliği kaldıramadı fotolarda top gibi çıkmışım 🤣

delibirii aynen ya bişeye takıntı oldumu sürekli kafa oraya gidiyo bi defa keyifte kaçıyor 🤭

saklihan hahah😁 adama yolda giderkwn bile diyorum dik yürü 🤣 boynu bükükler gibi yürüyor gene uzun duruyorum 😁🤦🏼‍♀️ onun boyu kısa valla benim boyum uzun değil 😂

saklihan of bu problem bende de var keşke 5 cm kısa olsam

saklihan Madem oynamayıda sevmiyor ilk başladığında dans eder çekilir kenara hep öyle olur sonra topukluyla değişirsin. Bencede yanına almak mantıklı hem sen istediğin gibi sevdiğini giyersin diğerinlede ondan uzun olmazsın fotografta iyi çıkar 😉

saklihan bende aynı durumdayım aramızda 3-4 cm var. Ben unuttum nişanımda 9 cm lik ayakkabı giydim sürekli eğik durdum. Saçma sapan oldu. O günden beri düğününde dahi hep giymem gerekiyorsa minicik topuklu ayakkabılar seçtim. Bende sevmiyorum eşimden uzun görünmeyi. Kendimi dev gibi hissediyorum. Halbuki boy 1.68 kilom 52. Küçük bir kadınım ama kocamın yanında ondan uzunsam dediğiniz gibi kendimi dev anası gibi hissediyorum 😂