Topuklu ve boy farkı
saklihan yaa erkekler için ayakkabı içinde kullanılan boy yükseltici mi diyorlar topuk mu diyorlar bilmiyorum adını eşine ondan al aynı boy olursunuz
Eskobar evet yazın tık tık favorim onlar. Lila bej gri her türlüsü 🥲 tril tril elbiselerin altına giy çık https://ty.gl/92fndgrx1t
Akrep kız ben 15 cm converse giydim 😂😂
Ask_hosmus kız onun umrunda değilki laf arası dedim de ben takmiyorum sen niye bukadar dert edindin kim ne dusunurse dusunsun bize ne sen giy diyo 😁 daaa icime sinmiyo 🤭
TombulHatun hahahahahhaha işte onların uzunlarını sevemiyorum güvenli gelmiyor vallahi😂😂 sanki ayağım burkulcak düşücem
Akrep ayy bir rahattı bir oynadım kınada giymediğime pişman oldum 😂😂 he ama ne oldu baza altında öylece duruyor giyemwm daha 😂
TombulHatun 😂😂 gelin ayakkabısı öyle oluyor ama ya en güzelini de alsan öyle bazanın altında duruyor. Benimki stiletto ama beyaz tam gelin ayakkabısı giyilmez hiç bi yerde altında tonca isim yazıyor😂
saklihan ben bekar olmama rağmen takıyorum bu durumu maalesef😂😂 174 üm dev gibi durmamak için abimin düğününde bile 3 cm topuklu giydim çok hoş bence sende öyle bakabilirsin. Şeffaf olan ayakkabılar varya sindirella ayakkabısı gibi onlardandı😂 herkese almadan önce atmıştım hiçbi arkadaşım beğenmemişti bi giydim herkes ay ne güzel dedi. Hem topuklu gibi bi görüntüsü var hem de topuklu değil😂 babetler birazdaha günlük geliyor bana tabi çok güzel babetlerde var ama abiye tarzı elbiselerin altına böyle bi çözüm buldum. En son yıllar önce 5cm falan bi topuklu giymiştim onu bile gözüm görmek istemiyo şuan. Hafifte kambur duruyorum boyumdan dolayı. O yüzden hiç hiç tercih etmiyorum🥲 giyip çok çok yakışanlarda var taşımasını bilene çok güzel yakışıyo tabi. Eşimle boyum yakın olsa onun yanında uzun durmayı da hiç tercih etmezdim galiba
saklihan bence gereksiz bir takıntı, görümcem’in boyu 1.78mcivari eşi’de 1 1.67m boylarında benim düğünümde topuklu giymişti ve bana hiç komik veya tuhaf gelmiyor 😁 yan yana görüncede bir komiklik görmüyorum. Bana sorsan giy topuklu ayakkabılarını yoksa ne zaman giyecen? Benim boyum 1.75m esim 1.98m ben topuklu giyince eşimin yanında tuhaf durmuyorum ama düğünlerde olan diğer kişilerden daha uzun olmama rağmen pek umrumda olmuyor👯
Akrep çok isterdim biraz daha uzun olup normal topuk gelin ayakkabısı giyebilmek ama 15 cm mümkünatı yok giyemezdim 😂😂